søndag den 1. marts 2020

Læsestatus for februar

(Reklame - indeholder anmeldereksemplarer)

Februar druknede næsten i store mængder vand, og kombineret med voldsomme blæsevejr, blev måneden en temmelig kold og våd fornøjelse. 
Februar blev måneden, hvor jeg for alvor blev taknemmelig for at være flyttet væk fra den gamle del af Ribe, da de store mængder vand oversvømmede såvel dele af midtbyen, som midt gamle kvarter. Mit hus ligger heldigvis på tilpas afstand af vandmængderne, og den eneste gene, jeg har haft af blæsevejret, har været to itublæste tagplader på garagen. Hvilket må siges at være billigt sluppet i forhold til resten af byen. 
Måneden startede med en tur i teatret med mine forældre, og fortsatte med en voldsom forkølelse, en travl vinterferie på arbejdet, og lørdagsvagt, og sluttede med et hyggeligt familiebesøg i mit lille hus. Travlheden på arbejdet og forkølelsen lagde en dæmper på læseoverskuddet, og selvom måneden startede godt, så fik jeg stort set ikke læst noget som helst i uge 7 og 8, og først i månedens sidste uge kom læsningen tilbage på sporet. Det betød desværre også, at jeg slet ikke fik læst alt det, jeg havde håbet på, og jeg nåede hverken januar eller februars FairyLoot-bøger (Nevernight af Jay Kristoff og Mirage af Somaiya Daud), februars serie fra seriekrukken (Caraval af Stephanie Garber) eller nogle bøger fra min A-Z TBR, selvom jeg fik startet på en enkelt. 
Jeg håber dog, jeg får rettet op på det i marts, hvor jeg har store læseplaner. Men mere om det senere. 
Først gælder det februars læsning. 

Som altid starter jeg med anmeldereksemplarerne. I februar fik jeg læst 7 anmeldereksemplarer, tilsendt af søde forlag. 
Bøgerne er:

Anmeldereksemplar fra Forlaget mellemgaard.
Serien er påbegyndt og ajour. 

Anmeldereksemplar fra forlaget Gyldendal. Anmeldt på bookeater.dk. 
Serien er ajour. 

Anmeldereksemplar fra forlaget Ulven og Uglen. 
Serien er påbegyndt og ajour. 

Anmeldereksemplar fra forlaget Straarup og Co. 
Serien er påbegyndt og ajour. 

Philip Reeve:
Anmeldereksemplarer fra forlaget Alvilda. 
Serien er slut. 

Jan Rybka og Thomas-Bo Huusmann: En Glemsom Troldmand (Et Skovbryns Eventyr 1)
Anmeldereksemplar fra Huusmann Media. 
Serien er påbegyndt og ajour. 

I februar fik jeg læst en enkelt bog fra reolen, nemlig:

Serien er påbegyndt. 

Jeg fik også læst en enkelt billedbog fra biblioteket. 
Bogen er: 

Oliver Jeffers: Den fantastiske bogslugerdreng

Sidst, men ikke mindst, fik jeg læst 3 tegneserier/graphic novels. 
De er:

Mort Walker:
Basserne 1953-1954
Basserne 1959-1960

Tim Seeley m.fl.: Raptor's Revenge (Nightwing vol. 5)

Ialt fik jeg læst 9 bøger og 3 tegneserier/graphic novels. Af dem var 7 anmeldereksemplarer, 1 en billedbog, og 1 graphic novel på engelsk. Jeg fik afsluttet en enkelt serie, påbegyndt 4 og kom ajour med 5.. 
I marts vil jeg gøre et ordentligt indhug i anmeldereksemplarerne, og så skal jeg have læst flere bøger fra min A-Z TBR, så jeg få den udfordring tilbage på sporet. Jeg skal også have læst februars FairyLoot-bog og marts' valg, som er The Storm Crow af Kalyn Josephson. Månedens serie fra seriekrukken er Arthur af Kevin Crossley-Holland, hvor jeg begyndte på den første bog i 2019, men lagde den fra mig igen efter ganske få kapitler, og jeg har derfor tænkt mig at starte forfra på serien igen. 
I marts har jeg også planer om at deltage i hele 2 readathons, nemlig The Backlist Readathon og TFF Readathon. Jeg håber, de kan motivere mig til at få læst en hel masse, og der kommer selvfølgelig mere info om dem begge to på bloggen, når vi kommer lidt tættere på. 
Derudover byder februar på koncert med filmmusik fra Lord of the Rings og Hobbitten, som jeg glæder mig helt vildt til, og måske en tur i biografen med en kollega, hvis vi kan få logistikken til at gå op. 

Hvordan har jeres februar været? Og deltager I i nogle af marts måneds readathons? 

Ingen kommentarer: