Anmeldelsespolitik

Siden bloggen opstod tilbage i 2007 er det blevet til en hel del anmeldelser. Størstedelen er af bøger inden for fantasyen og dens undergenrer, men enkelte andre har også sneget sig ind.

Jeg anmelder altid ud fra mine egne meninger om en bog, og står derfor 100 % inde for de ting jeg skriver i mine anmeldelser. Jeg er f.eks. ikke påvirket af om jeg har fået, købt eller lånt bogen. Jeg bestræber mig på at levere anmeldelser hvoraf det tydeligt fremgår hvad jeg synes om en bog - positivt som negativt.

Jeg modtager meget gerne anmeldereksemplarer fra forlag og/eller forfattere, men jeg forbeholder mig retten til at sige nej, hvis bogen ikke tiltaler mig. Det vil fremgå af min anmeldelse hvis jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar, men bortset fra det vil jeg ikke være påvirket af hvor jeg har fået bogen fra. Efter Forbrugerombudsmandens præcisering skal der, per 21/12 2017, ikke længere stå sponsoreret/reklame på indlæg om modtagne bøger på de sociale medier, som der ellers har gjort det fra 1/7 2017. Jeg gør dog stadig opmærksom på om bogen er modtaget som anmeldereksemplar. Konkurrencer hvor præmierne er sponsoreret af forlag, forfattere eller andre end mig selv, vil dog stadig være mærket med sponsoreret på Instagram, bloggen og bloggens facebook-side.

Jeg læser mest bøger inden for fantasyen og dens undergenrer, men også dystopier, horror og science fiction dukker ind i mellem op på bloggen. Bøger i andre genrer kan i sjældne tilfælde dukke op, men som hovedregel anmelder jeg kun fantasybøger. Jeg læser kun fysiske bøger, og modtager derfor ikke e-bøger. Har du en bog som du tror kunne være interessant for mig, eller som du gerne vil have mig til at anmelde, er du velkommen til at sende mig en mail.

Min mailadresse er laesehestmedfantasy@gmail.com  

Ingen kommentarer: