Top 10 Lister

Top 10 Lister er et nyt tiltag på bloggen, hvor jeg anbefaler gode fantasybøger og -forfattere ud fra min egen læsning. På denne side vil jeg samle alle listerne efterhånden som de dukker op på bloggen. Listerne vil adskille sig fra hinanden på forskellige punkter, men fælles for dem er, at hver liste indeholder 10 anbefalinger, hvad enten det er bøger, forfattere eller andet. Da listerne kan ændre sig over tid - efterhånden som jeg får læst flere bøger - vil jeg sætte årstal på, så I kan se hvornår de er lavet.
Listerne er ikke i prioriteret rækkefølge, med den første som den bedste, men bare en oversigt over 10 anbefalinger til fantasyelskere. En forfatter kan kun være repræsenteret en gang på hver liste, og på listerne er en serie altid på minimum tre bind.
Jeg vil forsøge at lave en ny liste om måneden, men tør ikke love at jeg overholder det.
Jeg håber I vil synes listerne er lige så sjove som jeg gør, og forhåbentlig vil I blive inspireret til selv at læse nogle af bøgerne. Det vil langt fra være alle bøger der er anmeldelser på, men jeg linker selvfølgelig til de anmeldelser der er, og vil forsøge hele tiden at opdatere listerne med nye anmeldelser. 


Ingen kommentarer: