søndag den 13. maj 2018

The One Readathon To Rule Them All - opsamling

Jeg har de sidste to uger deltaget i The One Readathon To Rule Them All, et readathon dedikeret til fantasy, som jeg skrev om her.
Jeg endte med at læse fem bøger, en mindre end jeg havde håbet, og samtidig ændrede jeg min TBR i sidste øjeblik, da jeg pludselig fik lyst til at læse en anden serie. Heldigvis passede serien ind, og dækkede endda hele to af udfordringerne, så jeg alligevel fik dækket de 6 udfordringer jeg havde planlagt fra starten.

De bøger jeg fik læst, var:

K.L. Berger: Sjælehenteren (Fortællinger fra Døden 1)
Udfordring: 3. Read a fantasy book under 300 pages. 6. Read a fantasy book written by a non-English speaking author.
249 sider.

Rainbow Rowell: Carry On
Udfordring: 8. Read a fantasy book w/ LGBTQIA+ rep.
515 sider.

Mads Schack-Lindhardt: Tusmørkets søn 
Anmeldereksemplar fra forlaget DreamLitt. 
Udfordring: 2. Read a fantasy book w/ a POC MC (Person of Colour Main Character). 5. Read a fantasy book that is a stand alone. 6. Read a fantasy book written by a non-English speaking author.
347 sider. 

Rick Riordan:
The Red Pyramid (Kane Chronicles 1) 516 sider. 
The Throne of Fire (Kane Chronicles 2) 452 sider.
Udfordring: 2. Read a fantasy book w/ a POC MC (Person of Colour Main Character). 7. Read a fantasy book set in a non-European location.

Selvom jeg skiftede TBR undervejs, og ikke fik læst alle de bøger jeg havde planlagt, så vil jeg alligevel betegne readathonet som en succes. Jeg endte med at opfylde 6 af udfordringerne, og fik læst ialt 2079 sider. Og så fik jeg begyndt på en serie, som har stået ulæst på min reol alt for længe. 
Det har været sjovt at finde bøger, der passede til udfordringerne, og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg deltager - hvis redathonet fortsætter, altså. 

Var der nogle af jer der var med? Og hvordan gik det?

Ingen kommentarer: