mandag den 7. maj 2018

FairyLoot #13

Findes der en bedre måde at starte ugen på, end at åbne sin nye FairyLoot-boks?
Selvom aprils boks endte med at ankomme noget forsinket (dog ikke på grund af Bring, som faktisk leverede den på rekordtid denne gang), så var boksen i den grad værd at vente på.
Jeg var noget skuffet over min sidste boks, som slet ikke levede op til mine forventninger. Men heldigvis var FairyLoot tilbage i vanlig form med denne boks, som var stopfyldt med goodies, og hvor tingene passede perfekt til april måneds tema, Whimsical Journeys.

Det første jeg så, da jeg åbnede boksen, var, som altid, boksens temakort, med spoilers på bagsiden. Som altid var kortet enormt flot designet.

Den første ting jeg fiskede op af boksen, var dette flotte rejsekrus, designet af Ink and Wonder. Kruset er dekoreret med et blomsterfyldt kort over Narnia, og er virkelig flot. Låget er præget med FairyLoots logo. Det er første gang FairyLoot har inkluderet rejsekrus, men jeg håber ikke det bliver den sidste. Jeg har længe manglet et til mine tidlige togture, og er rigtig glad for at have fået et, som i den grad taler til min indre fantasynørd.

Det næste jeg fik fat i, var et duftlys, designet af Flick the Wick. Lyset er et Exclusive Leif's Ship Candle, og duften, som er gran, fyr og sandalwood, er sammensat ud fra aprils bog. Lablen er designet af Taratjah.

Dernæst fiskede jeg denne flotte notesblok op. Den er designet af Little Inkling Designs, og citatet, Let's Carpe the Hell out of This Diem, er fra Alexandra Brackens bog The Darkest Minds.

En anden ting, som FairyLoot ikke har haft med før, er bagageskilte. Dette er, selvfølgelig, inspireret af Fantastical Beasts and Where to Find Them, og er designet af Lovely Owls Books. Selvom jeg næppe kommer til at bruge det, er det en sjov idé, og det passer perfekt til temaet.

Jeg vidste, at boksen skulle indeholde noget, designet af Stella's Bookish Arts, og denne mulepose er virkelig noget af det flotteste. Citatet, I'm Going on an Adventure, er, selvfølgelig, fra J.R.R. Tolkiens Hobbitten, og igen passer muleposen perfekt ind i temaet.

Næste ting var denne Blackjack Enamel Pin, designet af Taratjah, og inspireret af Percy Jackson-serien.

Boksen indeholdt også dette flotte kort, designet af Fictiontea Designs, som viser vej til forskellige fiktionelle verdener og steder.

Det sidste jeg fiskede op inden april måneds bog, var boksens to bonusting. Et bogmærke med reklame for 2. bind af Veronica Roths Dødens mærker, These Fates Divide, og et badge med Ace of Shades.

Og så kom jeg endelig til bogen. Jeg havde en idé om, hvilken bog det kunne være, men det viste sig, at jeg havde gættet forkert. For anden gang i træk lykkedes det nemlig FairyLoot at finde en bog, som jeg overhovedet ikke havde hørt om. Og som ovenikøbet lyder som noget, jeg kunne tænke mig at læse. Bogen er Beyond a Darkened Shore, og er skrevet af Jessica Leake. Det er en stand-alone, baseret på keltisk og nordisk mytologi, og den lyder vildt spændende.

Med bogen fulgte, som altid, et brev fra forfatteren, med et artprint på den ene side, en signeret bookplate, månedens bogmærke og FairyScoop, samt et kort med hashtagget på min reading buddy. Og så fulgte der også et klistermærke, inspireret af bogen, med.

Alt i alt en virkelig gennemført boks, fyldt med ting jeg faktisk kan bruge, og en bog, som lyder lige som noget for mig. Jeg er virkelig imponeret over aprils boks, og glæder mig allerede til maj måneds boks, hvor temaet er Save the Kingdom.

Ingen kommentarer: