torsdag den 7. maj 2020

Videorundvisning i hjemmebiblioteket

For snart længe siden fik jeg et ønske fra en af jer om et kig på mine bogreoler. Idéen strandede lidt, da jeg ikke helt kunne overskue, hvordan jeg skulle gribe det an, men efter et kursus i videoredigering, er jeg nu endelig klar til at kaste mig ud i en form for virtuel rundvisning. Det er mit første forsøg med videoredigering, så på ingen måde professionelt, men jeg håber, I synes om det alligevel. Og ja, det er med vilje, at der ikke er lyd på.
Rundvisningen er ikke helt komplet, da jeg har fravalgt reolerne med fagbøger, billedbøger og tegneserier - mest fordi netop den afdeling i hjemmebiblioteket er temmelig rodet - men de to største samlinger er med. Jeg har heller ikke medtaget de ulæste anmeldereksemplarer, jeg har liggende, da de først får plads på reolen, når jeg har fået dem læst. Da jeg, ved sidste optælling, havde tæt på 3400 bøger, viser jeg ikke hver enkelt bog frem - det ville kræve alt for megen filmning og redigering - men giver i stedet et nærmere kig på hver hylde.
Og så er der kun tilbage, at sige velkommen i hjemmebiblioteket.
God fornøjelse.

De første reoler jeg viser frem, er dem, der står i min stue, og som indeholder alle de romaner, jeg har på dansk, samt andre udvalgte samlinger. Blandt sidstnævnte er min samling af Hobbitten og Ringenes Herre, eventyrsamlinger, antologier, dramaer, julebøger, Leatherbound og Puffin Classics, forskellige flotte og høje bøger (heriblandt udgaverne fra Folio Society), biografier og digte. Bøgerne står alfabetisk efter forfatterens efternavn, og med undtagelse af sidste sektion, er de ikke genreopdelt.

Og her kommer så et nærmere kig på hylderne.

Anden afdeling af den virtuelle rundvisning er mit engelske bibliotek, som primært består af fantasybøger. Også her står bøgerne efter forfatterens efternavn.

Et nærmere kig på hylderne kommer her. De to sidste hylder i denne del af rundvisningen er min samling af Harry Potter-relaterede bøger og et par enkelte tegneserier, som står i et andet rum.

Jeg håber, I nød kigget indenfor i hjemmebiblioteket.

4 kommentarer:

Susbogblog sagde ...

JAAAAAA, nu skete det endelig <3 Dit engelske bibliotek er bare everything!

Kirsten Bloch sagde ...

@Susbogblog. Jeg håber, det var ventetiden værd. Og tak:)

Piskeriset sagde ...

Mig? Jeg sad da ikke og savlede, mens jeg kiggede videoer! :D


Mvh.
Den lille Bogblog

Kirsten Bloch sagde ...

@Den lille Bogblog. :) Godt, du kunne lide rundvisningen.