tirsdag den 1. september 2020

Læsestatus for august

(Reklame - indeholder anmeldereksemplarer)

August bød på vekslende vejr, varme og hverdag, og masser af fantasy. Årets online Fantasyfestival nærmer sig mere og mere, og selvom jeg ikke, som jeg plejer at gøre i august, ligger vandret i luften, så begynder jeg at kunne mærke, at det snerper til.
Arbejdsmæssigt bød august på en tur til Vejle og optagelse til webinar om fantasy, nyt skema og festivalarbejde, foruden de sidste ekstravagter for ferieramte kolleger.
På hjemmefronten blev det til et besøg fra mine forældre og reparation af garagen, så der nu kun mangler at blive skiftet en enkelt side til næste sommer, før den kan blive malet.
På bloggen satte jeg i august fokus på #MereDanskFantasy, og det blev til hele 5 Top 10 Lister i månedens løb. Desværre blev det ikke til så meget læsning, som jeg havde håbet, da varmen i starten af august og en voldsom forkølelse i slutningen af måneden (som betød endnu en gang selvisolation og testning), gik udover både energi og læseoverskud, og jeg er nu bagud med såvel anmeldereksemplarer som diverse læseudfordringer.
Jeg fik hverken læst nogle af mine A-Z bøger, månedens serie, som var Troll Trilogy af Katherine Langrish, eller augusts FairyLoot-bog Daughter of the Burning City af Amanda Foody, og selvom jeg har en måned mere til at få læst sidstnævnte, så tvivler jeg på, at jeg får det gjort i denne omgang.
Men hvad fik jeg så læst? Det fortæller jeg her.

Jeg starter, som altid med anmeldereksemplarerne. I august fik jeg læst 5 anmeldereksemplarer, tilsendt af søde forlag og forfattere.
Bøgerne er:

Anna Ruhe: Mesterens falske spil (Duftapoteket 3)
Anmeldereksemplar fra forlaget Straarup og Co. 
Serien er igang. 

Thomas Arnt: Muskler og Magi
Anmeldereksemplar fra forlaget Ulven og Uglen.

Lene Krog: Heksens storm (Pigen fra Månehøjen 2)
Anmeldereksemplar fra forlaget Ulven og Uglen.
Serien er ajour. 

Leif Jacobsen og Mats Lerneby: Heksen og Liljen (Tidsvogterne 1)
Anmeldereksemplar fra Hoi Forlag. 
Serien er ajour. 

Merlin P. Mann: Blodkongens datter (Rane og det magiske museum 1)
Anmeldereksemplar fra Politikens Forlag. 
Serien er ajour. 

Jeg fik læst 4 bøger fra mine egne reoler i august.
De er:

Melissa Marr:
Radiant Shadows (Wicked Lovely 4)
Darkest Mercy (Wicked Lovely 5)
Serien er slut. 

Joy H. Davidson og Jenny Cooper: Se nu der, hvad katten har slæbt ind...

Alexandra Potter: Magisk Karma (Love Detective 1)

Sidst, men ikke mindst, fik jeg læst 8 tegneserier/graphic novels.
De er:

Mort Walker:
Basserne 1976
Basserne 1977
Basserne 1979
Basserne 1982
Basserne 1985

José-Luis Munuera: Zorglub - den onde lærling (Zorglub 2)

Denis-Pierre Filippi og Silvio Camboni: Den Ekstraordinære Rejse  - Del 1

Dan Jurgens m.fl.: Burnback (Nightwing vol. 9)

Ialt fik jeg læst 9 bøger og 8 tegneserier/graphic novels i august. Af dem var 5 anmeldereksemplarer, 3 på engelsk og 1 en billedbog. Jeg fik afsluttet 1 serie, påbegyndt 3, og kom ajour med 2.
I september står den på Fantasyfestival, og selvom jeg ikke får helt så travlt i år, ved jeg endnu ikke, hvor meget overskud jeg får til at læse. Derfor vælger jeg at koncentrere mig om anmeldereksemplarerne og min A-Z TBR, samt et par enkelte bøger, jeg gerne vil have læst inden festivalen, og trækker derfor hverken en ny serie fra seriekrukken eller en ny FairyLoot-bog. Hvor meget jeg reelt får læst, vil tiden vise, for da september i år ser meget anderledes ud, end den plejer, har jeg svært ved at gætte, hvor meget læseoverskud, jeg kommer til at have.

Hvordan så jeres august ud? Og havde I også svært ved at få læst i varmen? 

1 kommentar:

Piskeriset sagde ...

August bød på den sidste del af sommerferien OG en forlænget weekend på Bornholm, så det var en ganske fin måned! Fik ikke læst helt så meget, som jeg havde troet, men havde til gengæld en del gode læseoplevelser :)


Mvh.
Den lille Bogblog