fredag den 5. oktober 2018

FairyLoot #18

September måneds FairyLoot-boks var længe undervejs. Jeg har jo ellers rost Bring de sidste par gange for enormt hurtigt levering. Denne gang tog de desværre revanche, og boksen befandt sig i limboet mellem afsending og ankomst til Danmark i næsten 14 dage, før den endelig nåede frem.
Jeg havde på forhånd ikke de store forventninger til boksen, hvilket skyldtes månedens tema, Starcrossed Swoons, som næsten føltes som et løfte (eller trussel) om trekantsdramaer og kærlighedsfnidder. Jeg blev dog glædeligt overrasket, da boksen dukkede op, for indholdet var virkelig godt sammensat, selvom jeg ikke har den store interesse i at læse bogen. Som jeg i øvrigt havde gættet, mens boksen befandt sig i limbo, hvilket var lidt øv.
Og nu må det være tid til at vise boksens indhold frem.

Det første, jeg fik fat i, var, som altid, månedens temakort med spoilers på bagsiden. Jeg lod det, som sædvanlig, ligge med forsiden opad mens jeg pakkede indholdet ud, for ikke at spoile mig selv.

Første ting var et lys, kreeret af Nerd Poured Candles, og inspireret af Twilight af Stephenie Meyer. Lyset har titlen Bella and Edward, og duften skulle være sprøde æbler, fyr og cedertræ. For mig dufter det mest af tandpasta, men okay., det er da flot med glimmeret ovenpå. Og sjov detalje, iøvrigt, at glimmeret er rødt, når det nu er inspireret af en vampyrserie.

Næste ting var en komplet overraskelse. Den er nemlig slet ikke nævnt på spoilerkortet. Det er en dåse med sæbe, inspireret af Grisha-trilogien af Leigh Bardugo, og har titlen Mal and Alina. Sæben er formet som et hjerte, og kreeret af Little Heart Gifts. den skulle dufte af cocoa, shea butter og stargazer lily.

Derefter fik jeg fat i denne smukke Constellation notesbog, designet af Read At Midnight, og med et citat fra The Star-Touched Queen af Roshani Chokshi. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg nok skal få brugt den - hvis jeg ellers kan nænne det, når den nu er så smuk.

Det næste, jeg fik fat i, viste sig at være et forklæde. Jeg tror, det er første gang, at en bogabonnementsboks har indeholdt et forklæde, og det er i hvert fald første gang, at FairyLoot har et med. Forklædet er designet af Literary Life Co, og citatet er fra Strange the Dreamer af Laini Taylor, som var med i en tidligere FairyLoot-boks. Blå er min yndlingsfarve, og jeg er virkelig vild med designet. Men som med notesbogen ved jeg ikke helt, om jeg nænner at bruge det.

Det næste, jeg fik fat i, var sådan set ikke en del af septembers boks, men derimod en erstatning for det fejltrykte viskestykke i juliboksen, som I kan læse om her.

Det næste, jeg fik fat i, var et bundt med 5 smukke postkort, designet af Taratjah. FairyLoot kalder det for deres Swoon-worthy Postcard Set, og jeg er enig i, at de er flotte. Parrene på kortene stammer fra The Dark Artifices (Cassandra Clare), ACOTAR (Sarah J. Maas), The Star-Touched Queen (Roshani Chokshi) og Strange the Dreamer (Laini Taylor).

Derefter fiskede jeg denne Love Rune Enamel Pen op. den er designet af Fictiontea Designs, og inspireret af Cassandra Clares Shadowhunters-univers.

Næste ting i boksen var en tændstikæske. det er første gang, FairyLoot har haft sådan en med, og med alle de lys de har haft i boksene indtil nu, er det egentlig mærkeligt, at det ikke er sket før. Æsken er designet af Fictiontea Designs, og bærer titlen Angelic Fire Candle Matches. De er inspireret af Shadowhunter-universet, og har et citat fra serien, hvor der står: Temper us in fire, and we grow stronger. When we suffer, we survive. Jeg er ret vild med, at hovederne er lyslilla, da det spiller fint sammen med de andre farver i boksen.

Sidste officielle ting i boksen er en anden aldrig set før-ting. Nemlig snørrebånd, inspireret af A Court of Thorns and Roses af Sarah J. Maas, og designet af Fictiontea Designs. Snørebåndene har titlen Prythian Shoelaces.


Det sidste, jeg fik fat i, før bogen, var de tre bonusting, som var med denne gang. Et bogmærke i form af en fjer, med reklame for Tempest and Slaughter af Tamora Pierce, et postkort med reklame for Muse of Nightmares af Laini Taylor, og en kapitelsampler for Queen of Air and Darkness af Cassandra Clare.

Og så kom jeg endelig til bogen. Som jeg desværre havde gætter, var det Mirage af Somaiya Daud. Egentlig ikke en bog, jeg var interesseret i på forhånd, men mon ikke jeg får den læst på et eller andet tidspunkt, nu hvor jeg har den. Bogen er ellers vældig flot, med et eksklusivt cover, sprayede sider, og så er den signeret af forfatteren selv.

Med bogen fulgte, som altid, et brev fra forfatteren, med character art på bagsiden, designet af Gabriella Bujdoso, et bogmærke designet specielt til bogen, FairyLoots temabogmærke, et hashtag med min reading buddy og månedens FairyScoop.

Alt i alt er det en af de mere gennemførte bokse, og jeg er især vild med, at FairyLoot har så mange nye ting med (tændstikker, forklæde og snørebånd).
Næste måneds tema er Beautiful Deceptions. Jeg har en idé om, hvilken bog det er, der er med, og håber, jeg har ret, da det er en, jeg rigtig gerne vil læse. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til at se, hvilke goodies, der er med næste gang.

Ingen kommentarer: