onsdag den 29. september 2021

Book Haul #9

(Reklame - indeholder anmeldereksemplarer)

September nærmer sig sin afslutning, og det betyder, at det er blevet tid til at vise månedens book haul frem på bloggen. For selvom der godt nok stadig er en enkelt postdag tilbage i måneden, regner jeg ikke med, at der dukker flere bøger op nu. 
Det var egentlig ikke planen, at jeg skulle købe bøger andre steder end til Fantasyfestivalen i september, men en tur i den lokale bogbyttebutik og et godt tilbud i en Facebook-gruppe ændrede planerne en smule undervejs. Alligevel lykkedes det mig at holde igen, og med mega-haulen fra Fantasyfestivalen in mente, var det en rigtig god ting. 
Men lad os bare kaste os ud i det. 

Som altid starter jeg med anmeldereksemplarerne. I september modtog jeg 3 bøger som anmeldereksemplarer/overraskelsespakker fra søde forlag. 
Bøgerne er:

Anne Elvedal: Dødens spil (Dødens spil 1). Forlaget Straarup og Co. 

Jessica Khoury: De tabte lande (Rise of the Dragons 2). Forlaget Alvilda. 

Cressida Cowell: Den sorte fjer (Magikernes tid 1). Forlaget Alvilda. 

Før Fantasyfestivalen var jeg en tur i Bogormen med et par poser brugte bøger, som blev "vekslet" til andre brugte bøger og tegneserier. 7 bøger og 4 tegneserier blev det til, og de er:

Jim Davis:
Ulykkesfuglen (Garfield 13)
Garfield alias Al Catpote (Garfield 17)
Alle mavekneb gælder (Garfield 29)
Start dagen med et smil (Garfield 48)

Andrew Beasley: The Feast of Ravens (The Battles of Ben Kingdom 2)

Tom Becker:
Darkside (Darkside 1)
Lifeblood (Darkside 2)
Timecurse (Darkside 4)
Blackjack (Darkside 5)

David Gemmell: Ghost King (Stones of Power 1)

Douglas Niles: Darkwell (Moonshae Trilogy 3)

Sidst, men ikke mindst, købte jeg 2 brugte bogposer i en køb-salg-bytte Facebook-gruppe. Bogposerne er inspireret af Dracula af Bram Stoker og Caraval-trilogien af Stephanie Garber. 

I alt flyttede 10 bøger, 4 tegneserier og 2 bogposer ind i perioden 4.-29. september. Af dem var 3 anmeldereksemplarer/overraskelsespakker, 7 på engelsk, og 13 brugte - herunder de to bogposer. 
I oktober har jeg ikke planer om at købe flere bøger. Efter bogorgiet til Fantasyfestivalen og med BogForum i november, håber jeg at kunne holde igen, og i stedet få læst nogle af de bøger, jeg allerede har stående på hylderne. Der er dog en enkelt forudbestilling på vej til mig, så helt bogløs bliver oktober ikke. Men bortset fra den skal der helst ikke købes flere bøger før til BogForum. Om det holder, vil tiden vise. 

Ingen kommentarer: