søndag den 17. juni 2018

Bogbloggerevent hos Leatherbound

Sponsoreret indlæg - Invitation fra forlaget

Lørdag 16. juni var jeg inviteret til Bogbloggerevent hos forlaget Leatherbound i Horsens. Eventet blev afholdt i anledning af udgivelsen af andet bind af Julie M. Days fantasytrilogi Grænsen til Trafallas, og det var en rigtig hyggelig dag.
Jeg var tidligt oppe, for at kunne være i Horsens til klokken 12, hvor eventet startede, og mellemlandede på banegården, hvor jeg havde en lille time, før bussen til forlaget gik. Allerede ved busstoppestedet mødte jeg de første bloggere, og vores lille gruppe på 4 ankom cirka et kvarter før eventet skulle starte.
Ved ankomsten mødte vi Heine (forlagscehefen) og Julie, som viste os rundt på forlaget. Indtil videre deler forlaget kontorer med et par andre firmaer, men de går snart igang med at bygge om ovenpå, så forlaget bliver samlet et sted. Rundturen endte i køkkenet, hvor Eva Lucia, som både er bogblogger og ansat ved forlaget som marketingsansvarlig, var i fuld gang med at rette maden an. Vi fik en drink, og blev vist ud på terrassen, hvor de andre fremmødte var samlede, og hvor vi fik en snak, indtil de sidste dukkede op.

Lidt over 12 blev vi vist til bords, og budt velkommen af Eva. Maden var virkelig lækker, og bestod af salat, kyllingespyd, pomfritter og falaffel.


Mens vi spiste, interviewede Eva Julie om Grænsen til Trafallas, hendes forfatterrejse, og, ikke mindst, om anden bog, som udkom i fredags, og blev fejret med en reception med bobler, som jeg desværre ikke kunne komme til. Julie læste også et lille stykke op fra andet bind, hvilket bare gjorde mig endnu mere spændt på at læse bogen.

Efter maden var der fri leg, mens Eva og Heine gjorde klar til quiz. Quizzen foregik via Kahoot!, som var helt nyt for mig, og handlede selvfølgelig om Grænsen til Trafallas. Jeg endte på en tredjeplads, på trods af at jeg læste bogen sidste sommer, og derfor ikke havde den i helt frisk erindring.

Efterfølgende fik vi hver en virkelig lækker bookie bag, fyldt med goodies, og, ikke mindst, bind 2 af Grænsen til Trafallas, Skyggen fra Nord, som jeg virkelig glæder mig til at læse. Julie var også så sød at signere min bog, sammen med en rigtig sød hilsen.

Derefter var det tid til kage. Først var der dog kø til at få taget billeder af den virkelig flotte kage, og da der ikke rigtig var plads, var Line fra Forestilling om Paradis så sød at tage et billede for mig.
Kagen smagte virkelig godt, og mens vi spiste, fik vi snakket bøger og bogblogge.
Efter kagen var det tid til at få taget et fællesbillede, da der, kortvarigt, var et ophold i regnen, og vi myldrede allesammen udenfor.
Og så var det tid til at sige farvel for mit vedkommende, så jeg kunne nå toget tilbage mod Ribe.

Og nu er det blevet tid til at vise bookiebaggen frem, som virkelig var proppet med gode sager.

Indpakningen var denne mulepose med Leatherbounds logo på. Posen er i en god kvalitet, og skal nok blive brugt igen og igen.

Det første, jeg fiskede op af posen, var selvfølgelig bogen, Skyggen fra Nord. Bogen er en virkelig flot hardcover, med fede detaljer, som desværre ikke kan ses på billedet. Blandt andet er tigerens øjne lavet på en måde, så de næsten blinker når man kigger på dem. Med bogen fulgte også et bogmærke, og så var posen fyldt med blå fjer og små metalblade, som I kan se i baggrunden.

Der var også en lille papirrulle i posen. På den ene side stod profetien om Den Halve fra bogen, og på den anden side var der et kort, som viser hvor Trafallas ville ligge, hvis ikke verdenerne var blevet skilt ad.

Der var også et duftlys i posen. Det har en lækker duft af sandeltræ, ceder og vanille, og dufter dejligt friskt. Og så er det i en flot glasstage, som kan genbruges som fyrfadsstage, når lyset er brugt op.

Med i posen fulgte også makeup, i form af en Polar Lights Highlight Cream fra Handaiyan og neglelak fra Graney i en metallisk blå farve.

Der fulgte også en drømmefanger-nøglering med fjer og blå sten, samt en metalfjer til at hænge op med.

Og til allersidst var der et lille stykke chokolade, som matchede resten af tingene, i dens blå emballage.

Bookiebaggen er nok en af de mest gennemførte, jeg har modtaget, og jeg er imponeret over, hvor meget omtanke, der er lagt i den, og hvor meget tingene matchede i farverne, og stadig passer sammen med bogen. At blå er min yndlingsfarve, gjorde kun helhedsindtrykket endnu bedre. Og så er det hele brugbart, og vil sikkert komme til at optræde på nogle af mine Instagramfotos fremover.

Tak til Leatherbound, Julie og Eva for et hyggeligt arrangement, og til forlaget for den lækre bookiebag. Jeg var rigtig glad for at være blevet inviteret, og kommer gerne igen en anden gang.

Ingen kommentarer: