torsdag den 28. juni 2018

TomeTopple #3

Så er det lige straks tid til endnu en gang TomeTopple. Det er tredje gang jeg deltager, og sjette gang TomeTopple løber af stablen. Igen handler det om at læse tykke bøger på over 500 sider, og jeg glæder mig til at få læst en del af dem jeg har stående på hylderne, og mangler lidt motivation til at gå i gang med - udelukkende fordi de er så tykke.
Samtidig håber jeg, at det vil få vækket min læselyst igen, da min læsning næsten er gået i stå i juni.

TomeTopple er starten af Sam fra booktube-kanalen Thoughts on Tomes, som, sammen med en række andre booktubere, også er vært for readathonen. Her i videoen kan I høre mere om. hvad det hele går ud på:


TomeTopple starter fredag 29. juni klokken 00.00, og slutter klokken 23.59 torsdag 12. juli, i den tidszone man bor i. Som altid er der 5 udfordringer:

1. Læs mere end en bog.
2. Læs en graphic novel
3. Læs en bog der er del af en serie.
4. Buddyread en bog.
5. Læs en voksenbog.

Jeg tager 3 af udfordringerne op, nemlig 1, 3 og 5. Da jeg har ferie i anden uge af TomeTopple har jeg valgt en noget ambitiøs TBR, og jeg håber jeg når igennem dem alle - eller i hvert fald de fleste af dem - i de 14 dage readathonen varer. 

Ialt har jeg 9 bøger på min TBR. 
Bøgerne er:

Peter V. Brett: 
Den tatoverede mand (Demon Cycle 1) 690 sider. 
Ørkenspyddet - del 1 (Demon Cycle 2,1) Anmeldereksemplar fra DreamLitt. 551 sider.

Erika Johansen: Tearlings skæbne (Dronningen af Tearling 3) Anmeldereksemplar fra People's Press. 502 sider. 

Tomi Adeyemi: Solstenen (Children of Blood and Bone 1) Anmeldereksemplar fra Politikens Forlag. 509 sider.  

Rick Riordan:
The Lost Hero (Heroes of Olympus 1) 551 sider.
The Son of Neptune (Heroes of Olympus 2) 521 sider.
The Mark of Athena (Heroes of Olympus 3) 584 sider.
The House of Hades (Heroes of Olympus 4) 597 sider.
The Blood of Olympus (Heroes of Olympus 5) 514 sider. 


Alle bøgerne er del af serier, hvilket klarer udfordring nummer 3, og mens nogle af dem er spritnye, har andre stået ulæste på mine reoler i et godt stykke tid. 3 af bøgerne er anmeldereksemplarer, som jeg gerne vil have læst så snart som muligt, og den ene af dem kræver også, at jeg får læst en bog mere, som desværre ikke tæller med, da den ikke helt når op på de magiske 500 sider. Får jeg læst bare 2 af bøgerne på min TBR, klarer det udfordring nummer 1, og da 2 af bøgerne er voksenfantasy, passer de ind i udfordring nummer 5. 
Ialt er min TBR på 5019 sider. Ambitiøst, men i og med at jeg har ferie i den ene uge, og Rick Riordan plejer at være hurtigt læst, er det ikke helt umuligt, hvis alt går som det skal, og læselysten vender tilbage. Jeg glæder mig i hvert fald til at komme igang. 
Når TomeTopple er slut, kommer der et statusindlæg på bloggen, hvor jeg fortæller hvordan det er gået, og om jeg nåede igennem min temmelig store TBR. 

Er der nogle af jer der deltager? Og hvilke tykke bøger står på jeres TBR?

Ingen kommentarer: