fredag den 2. december 2016

Læsestatus for november


Det´ sørme, det´ sandt, december... 
Og dermed også tid til at få gjort status for november.
November blev endnu en måned i travlhedens tegn, men hvor jeg, mod alle odds, fik læst rigtig mange bøger i oktober, så gik det ikke helt så godt i november.
Til gengæld havde jeg gæster af flere omgange, var to gange i biografen (Doctor Strange og selvfølgelig Fantastic Beasts and Where to Find Them), og så var jeg også til en lille begivenhed kaldet BogForum - måske har I hørt om den? Ellers kan I læse om det her.
Også på arbejdsfronten havde jeg travlt. Både med førnævnte BogForum, men også med planlægning af forårets arrangementer, og så fik biblioteket i starten af november et nyt bibliotekssystem, som jeg stadig er ved at vænne mig til.
Alt det betød, at jeg i november kun fik læst 6 bøger, hvoraf den ene ovenikøbet var en tegneserie.
Og ikke en eneste af bøgerne hørte ind under månedens læsetema, som var Fantasy med feer. Jeg bestemte mig nemlig for at droppe månedens læsetema og i stedet fokusere på de anmeldereksemplarer jeg har liggende, da jeg er kommet noget bagud med dem, og derfor valgte at prioritere dem. Og så må jeg sætte temaet på igen til næste år, så jeg kan få læst mine fe-bøger.
Jeg fik dog også læst en enkelt bog som ikke var et anmeldereksemplar, og så førnævnte tegneserie.
Men mere om dem senere. Først gælder det anmeldereksemplarerne.


I november fik jeg læst 4 anmeldereksemplarer.
Bøgerne var:

Sidsel Sander Mittet: Sandsnogens bid (Krøniken om Morika 1)
Anmeldereksemplar fra Forlaget Facet. Sendt som overraskelsespakke. 
Serien er påbegyndt. 

C.J. Redwine: Skyggernes dronning (Ravenspire 1)
Anmeldereksemplar fra forlaget Turbine. Gave til bogbloggertræf 2016. 
Serien er påbegyndt. 

Evelyn Skye: Zarens spil (Zarens spil 1)
Anmeldereksemplar fra forlaget Gyldendal. Anmeldt på bookeater.dk. 
Serien er påbegyndt. 

Leigh Bardugo: Den sorte kætter (Grisha 2)
Anmeldereksemplar fra Forlaget Alvilda.
Serien er ajour. 


Som tidligere nævnt fik jeg læst en enkelt bog som ikke var et anmeldereksemplar. Jeg oplevede forfatteren på BogForum, hvor jeg også købte bogen og fik den signeret. Jeg har endnu ikke fundet ordene til en anmeldelse, men den kommer nok på et eller andet tidspunkt.
Bogen var:

Patrick Ness: Vi andre bor her bare


Og så fik jeg læst et andet køb fra BogForum, nemlig tegneserien:

Mort Walker: Basserne - Historier fra Pløresødallejren

Alt i alt ikke en ret god læsemåned. Jeg håber dog jeg får rettet op på det i december, så jeg får nået mit læsemål på Goodreads, hvor jeg stadig mangler 10 bøger. Men mon ikke det hjælper på læsningen når jeg får juleferie?
I december fortsætter jeg med anmeldereksemplarerne, og så vil jeg have læst nogle bøger til månedens læsetema, som er Rick Riordan. Jeg elsker hans skrivestil og personer, og har alle hans bøger. Desværre har jeg endnu ikke fået taget hul på to af hans serier, og jeg har derfor bestemt, at jeg som minimum skal have læst Heroes of Olympus-serien i juleferien.

Hvordan var jeres læsemåned? Og hvad er jeres læseplaner for december? 

1 kommentar:

Piskeriset sagde ...

Hvor hyggeligt med Basserne! Det er godt nok længe siden, jeg har læst dem - måske man skulle finde dem frem fra gemmerne :-)


Mvh.
Den lille Bogblog