torsdag den 1. december 2016

Konkurrence


Det er konkurrencetid igen, og i årets anden julekonkurrence kan du vinde en forrygende dansk fantasybog. Bogen er Ravnenes hvisken 1 af Malene Sølvsten, og præmien er sponsoreret af Forlaget Carlsen.
Bogen er anmeldt på bloggen, og jeg var helt vild med den. Anmeldelsen kan læses her.

For at deltage i konkurrencen skal du skrive en kommentar på bloggen, hvor du kommer med en boganbefaling til mig. Skriv også gerne din e-mail i kommentaren, da det gør det nemmere at kontakte dig, hvis du bliver den heldige vinder. Du skal have en dansk adresse som bøgerne kan sendes til.

Vinderen får direkte besked, og findes ved lodtrækning onsdag 7. december.

Tak til de mange deltagere, som virkelig er kommet med nogle gode anbefalinger. Vinderen, som blev fundet ved lodtrækning, blev Susanne. Stort tillykke. 

7 kommentarer:

Aviaaja Jensen sagde ...

Aller først tænkte jeg de tre bøger i Morika-serien, men selvfølgelig har du læst og anmeldt dem :P En anden bog der ellers har taget mig med storm i år er Vandrende Sjæle af Stephanie Meyer. Jeg åd den på ingen tid. Jeg havde set filmen nogle år før, jeg læste den, og vidste ikke dengang, at det var en filmatisering af en bog, men tænkte at den måtte være så meget federe i skriftlig udgave, og det synes jeg bestemt, at den var!
(aviaaja92@gmail.com)

Anonym sagde ...

Uhh det der med anbefale er bare så svært.. Nå men personligt så synes jeg at "Bogen uden navn" af Anonym, er en underholdende roman eller hvad vi lige skal kalde den ;-) Og måske lidt anderledes en hvad man først antager,men klart en bog man bør læse,det er ren "hygge" :-)

Hilsen Susanne
circe@os.dk

Sophie Amalie sagde ...

Hvis du ikke har læst den, vil jeg helt klart anbefale Tryllebundet af Marianne Curley. Det er en rigtig skøn fantasy bog, som jeg har læst en del gange efterhånden. Den er dog udsolgt fra forlaget, men så et der jo engelsk, brugt eller biblioteket. 😊

Hilsen Sophie Amalie Sophieamalieeslund@gmail.com (og jeg vil virkelig, virkelig gerne læse den her! Alle har sagt så mange pæne ting om den. 😄)

Jette sagde ...

Der er jo så mange gode bøger, men en af dem som stadig sidder fast i mine tanker er Heksens Kald af Mette Sejrbo. Det er fantasy for voksne og den kan lidt af det hele. Virkelig spændende og godt resurset.

Glædelig jul til dig og dine :-)

Jette852001@gmail.com

Anonym sagde ...

Jeg er helt sikker på at The Thickety-serien er noget for dig, men jeg synes du skal vente lidt med at tage fat i den indtil den sidste bog udkommer til næste år. Forfatteren har fået bygget et mørkt og meget interessant univers op.

God december :)

bnbach@mail.dk

Christina sagde ...

Hvis jeg lige skal tænke på nogle som du - mig bekendt - ikke har anmeldt, så har jeg 2 bud til dig :-)

Striden om natkrystallerne af Bent Jakobsen ( triologi ) er en fantastisk - og anderledes synes jeg - fortælling, som jeg kun kan anbefale.

Og på engelsk har jeg lige hygget mig gevaldigt med Enchanted Forest Chronicles af Patricia C. Wrede ( der er 4 bøger )

Ravnenes hvisken står, som så mange af de andre bøger du anmelder, på min ønskeliste

Begge ovenstående er fantasy men - synes jeg - med en hældning til eventyr - læses med et smil på læben

Med ønske om en god december fyldt af dejlige bøger :-)
christina.bjoerk@gmail.com

PS: Nu vil jeg google google de andre anbefalinger, det er altid dejligt at falde over noget nyt!

Sidsel sagde ...

Jeg vil anbefale dig, at læse 'Uprooted' af Naomi Novik. Jeg synes det er en rigtig fin fortælling i et interessant univers. Og så er den samtidig meget stemningsfuld og ville passe fint til de mørke aftener :)

sidselbuchodgaard@gmail.com