torsdag den 29. december 2016

Book Haul #8 2016


Det er efterhånden et stykke tid siden jeg sidst har lavet en Book Haul, og det er da også lykkedes mig at samle en hel del bøger sammen.
Det er en blandet bunke denne gang, med anmeldereksemplarer, julegaver og egne bogkøb (som desværre er størstedelen), men til mit forsvar skal siges, at de bøger jeg selv har købt har været billige.
Da bøgerne fra BogForum blev fremvist i indlægget om min dag derovre, er de ikke med i denne Book Haul, men I kan se dem her. Bogen fra min Fairyloot-boks er også allerede fremvist på bloggen, så den er heller ikke med i stakken. I kan læse indlægget om Fairyloot her.
Og det betyder jo så også, at jeg i virkeligheden har fået endnu flere bøger på reolerne i november og december, end dem I kan læse om her. Men skal vi ikke lade være med at snakke om det, og lade som om, at jeg har vist bare en lille smule mådehold de sidste to måneder?
Og lad os så komme i gang.


Vi begynder som altid med anmeldereksemplarerne. Siden sidst har jeg fået tilsendt 10 anmeldereksemplarer fra forfattere og forlag, og jeg er allerede godt i gang med at læse dem.
Bøgerne er:

Evelyn Skye: Zarens spil (Zarens spil 1). Forlaget Gyldendal. Anmeldt på bookeater.dk. 

Leigh Bardugo: Den sorte kætter (Grisha 2). Forlaget Alvilda.

Nikolaj Johansen: Transformationsmaskinen. Forlaget Calibat. Tilsendt af forfatteren.

Sidsel Katrine Slej: Valkyrien (Sanddrømmeren 3). Forlaget Turbine. Anmeldt på bookeater.dk. 

Jette Kjær Petersen: Lygtemandens datter. Forlaget EgoLibris.

Synne Kristine Eriksen: Beskytteren (De tre tyste 1). Forlaget Turbine.

Sabaa Tahir: En flamme i natten (An ember in the ashes 2). Forlaget Alvilda.

Jennifer Donnelly: Havets magi (Vandflammens saga 4). Forlaget Alvilda.

Arwen Elys Dayton: Den mørke sandhed (Seeker 1). Forlaget Alvilda.

Holly Black og Cassandra Clare: Bronzenøglen (Magisterium 3). Forlaget Alvilda.I november og december købte jeg i alt 10 bøger på saxo.com. 2 blev købt før BogForum, og det var så tanken, at jeg ikke skulle købe flere bøger før efter jul, når der nu var BogForum i november. Det holdt dog kun indtil saxo sendte mig en rabatkode i december, som jeg fluks brugte på en serie, så den nu næsten er komplet.
Bøgerne er:

Jussi Adler-Olsen: Selfies (Afdeling Q 7)

Beatrix Potter: De samlede eventyr om Peter Kanin og hans venner

Kim Harrison:
A Fistful of Charms (The Hollows 4)
For a Few Demons More (The Hollows 5)
The Outlaw Demon Wails (The Hollows 6)
White Witch, Black Curse (The Hollows 7)
Black Magic Sanction (The Hollows 8)
Pale Demon (The Hollows 9)
A Perfect Blood (The Hollows 10)
Ever After (The Hollows 11)


Som sagt var det planen at jeg ikke skulle købe flere bøger før jul, men da bookdepository sendte mig en rabatkode i november skulle den selvfølgelig også bruges. Jeg købte derfor en serie jeg har kigget på et stykke tid, samt en bog som er ren nostalgi for mig. Og så faldt jeg også over en bog i deres Bargain Shop som jeg måtte have med. Billige bøger, I ved. I alt blev det til 6 bøger.
Bøgerne er:

Gail Carriger:
Etiquette & Espionage (Finishing School 1)
Curtsies & Conspiracies (Finishing School 2)
Waistcoats & Weaponry (Finishing School 3)
Manners & Mutiny (Finishing School 4)

Cicely Mary Barker: The Complete Book of the Flower Fairies

David Dalglish: A Dance of Mirrors (Shadowdance 3)


Da Nikoline fra Windblown Pages meldte ud at hun havde fået to sæt tilsendt af sin ordre ved Folio Socity, så jeg straks min chance for at få fat i min første bog fra dem. Jeg har sukket over dem flere gange, men har endnu ikke fået købt nogen. Jeg var så heldig, at en af bøgerne ovenikøbet var en bog af en af mine yndlingsforfattere som jeg, af uvisse årsager, endnu ikke har fået læst, så jeg spurgte straks om jeg måtte købe den af hende. Og den er virkelig flot, skal jeg hilse og sige.
Bogen er:

Mark Twain: The Prince and the Pauper


Sidst, men ikke mindst, er der så årets julegavehøst. Jeg var så heldig at få hele 3 bøger som stod på min ønskeseddel, og jeg glæder mig virkelig til at komme i gang med dem.
Bøgerne er:

J. K. Rowling: Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer (Harry Potter 2). Illustreret af Jim Kay.

Astrid Lindgren: Krigsdagbøger 1939-1945

Jan Guillou: Ægte Amerikanske Cowboybukser (Det Store Århundrede 6)


Det sidste jeg vil vise jer i denne omgang, er to bogrelaterede ting.
Den ene var jeg så heldig at få tilsendt fra Gyldendal Ung, og jeg er simpelthen så glad for at have fået fingrene i det, da bogen allerede er blevet en af mine yndlingsbøger. Det er selvfølgelig et Vi andre bor her bare-krus, hvor der står: Jeg er ikke Den Udvalgte. Jeg vil bare gerne drikke min kaffe i fred.
Den anden bogrelaterede ting er noget jeg så på Tellerups facebook-side, og som jeg selvfølgelig ikke kunne undvære, som den fantasynørd jeg er. Det er nemlig en Bezzerwizzer Bricks med Fantasy, som både kan spilles som solospil og indgå som en del af det almindelige Bezzerwizzer-spil. Nu skal jeg så bare have fundet nogle der vil spille med mig. Det bliver nok ikke helt nemt...

Ialt flyttede 30 bøger ind på reolerne i perioden 31. oktober til 29. december. Heraf var 10 anmeldereksemplarer og 3 julegaver. Men de resterende 17 var billige! Oveni kommer så bogen fra novembers Fairyloot-boks, samt de 23 bøger fra BogForum som var til mig selv.
Jeg kommer næppe til at mangle læsestof lige foreløbig. Reolplads, derimod...
Men nu er der gjort rent bord for 2016, og selvom jeg ved at der vil blive komme flere bøger til i 2017 (en er allerede på vej), så håber jeg at jeg kan finde frem til et lidt mere passende niveau for bogindkøb i det nye år.

Hvad har I fået på hylderne i løbet af november og december? Og fik I boglige julegaver?

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hold da ellers helt op, det var da noget af en stak bøger og sikke en stak. Der er flere som jeg selv har haft et godt øje til, så jeg glæder mig til at læse hvad du synes om dem :)

Kirsten Bloch sagde ...

@Bachs Bøger. Ja, det kom også noget bag på mig hvor mange der egentlig var.

Piskeriset sagde ...

Nøj, sikke en masse bøger! Jeg har lige bestilt nr. 2 i Carriger-serien. Læste første bog tidligere i år, og den var ganske hyggelig, så jeg glæder mig til at komme videre i serien.

Godt nytår :-)


Mvh.
Den lille Bogblog

Kirsten Bloch sagde ...

@Piskeriset. Dejligt at høre at der er noget ved serien. Jeg er vild med hendes Soulless-serie (Parasol Protectorate), så jeg vil virkelig gerne læse mere af hende.