onsdag den 24. februar 2016

Sins of the Night

Sins of the Night er 8. bind af Sherrilyn Kenyons Dark-Hunter-serie.

Når en Dark-Hunter dør uden sin sjæl bliver han til en hvileløs ånd. Den eneste undtagelse til den regel er Alexion, Acherons højre hånd, og den person som bliver sendt ind når Dark-Hunterne en sjælden gang gør oprør mod Acheron og Artemis. Alexion dømmer frafaldne Dark-Huntere, og bliver de kendt skyldige tilintetgør han dem.
Da en gruppe Dark-Hunters begynder at gøre oprør i Mississippi og samarbejde med Daimons om at slå mennesker ihjel sender Acheron Alexion dertil. Alexion har ti dage til at finde ud af hvem der er skyldige og hvem der kan reddes før han igen må vende tilbage til Acherons rige. Det plejer ikke at genere ham at han kun er i den menneskelige verden på lånt tid, men da han møder den kvindelige Dark-Hunter Danger begynder Alexion for første gang at føle andet og mere for en kvinde end lyst.
Og mens Daimons, Dark-Huntere og dæmoner vender op og ned på byen, og Daimonen Stryker forsøger at slå Alexion ihjel for at få hævn over Acheron, bliver Alexion og Danger mere og mere forelskede i hinanden.
Men deres kærlighed er umulig, for Alexion lever på lånt tid og kan aldrig blive menneske igen.

Endnu et fantastisk bind i serien. Denne gang er det en kvindelig Dark-Hunter, Danger, der er i hovedrollen sammen med Alexion, og det gør virkelig en forskel, da man pludselig ser livet som Dark-Hunter fra en kvindes perspektiv. Samtidig lærer man Acheron og hans historie bedre at kende, da netop hans historie spiller en stor rolle i plottet - på trods af at han ikke personligt optræder ret meget i bogen. Personerne er som altid interessante og menneskelige, og sproget letlæst, flydende og morsomt. Handlingen er noget anderledes end i de tidligere bind i serien, og det er med til at gøre bogens plot medrivende og uforudsigeligt. Et par plottwists undervejs hjælper med til at gøre bogen umulig at slippe. Som altid er bogen fuld af magi, kærlighed, spænding, action og sex, og selvom jeg bedre kan lide de bøger i serien som foregår i New Orleans da jeg elsker den måde Kenyon beskriver Cajun-atmosfæren på, så blev jeg virkelig fanget af denne bog, som endnu en gang udvider Dark-Hunter-universet med nye personer og skabninger. Er man fan af serien vil man ikke blive skuffet.

Se også forfatterens hjemmeside.

Ingen kommentarer: