torsdag den 4. februar 2016

Night Pleasures

Night Pleasures er 2. bind af Sherrilyn Kenyons Dark-Hunter-serie.

For 2000 år siden kæmpede Kyrian mod romerne, men da hans kone forrådte ham blev han tortureret og korsfæstet. Forræderiet bragte gudinden Artemis til ham, og hun gav ham et valg: Muligheden for at tage hævn til gengæld for hans sjæl og hans tjeneste som en af hendes Dark-Hunters. Siden den gang har Kyrian tjent hende trofast og kæmpet mod de onde Daimons og Apolliter for at redde menneskeheden. Og han har aldrig siden stolet på en kvinde.
Men da han møder Amanda ændrer alt sig. Amanda er bogholder, og ønsker bare et normalt liv i fred for det overnaturlige. Men det er svært når hendes mor og otte søstre alle har magiske evner, og hun også selv er født med dem. Da hun bliver overfaldet af Daimonen Desiderius og vågner op lænket til Kyrian får hun brug for al sit mod hvis hun skal overleve. Hun bliver hurtigt fascineret af Kyrian, ligesom han tiltrækkes af hende, og der går ikke lang tid før de forelsker sig i hinanden. Men Kyrian er udødelig, og har ingen sjæl, og kun en Dark-Hunter med en sjæl kan dræbe Desiderius.
Amanda bliver trukket mere og mere ind i Dark-Hunternes verden, og det står snart klart for hende, at hun ikke kan leve uden Kyrian. Men kan Kyrian nogensinde stole på en kvinde igen? Og kan deres kærlighed overleve Kyrians udødelighed?

Jeg slugte Night Pleasures, og nød endnu en gang at dykke ned i Dark-Hunternes utrolige univers. Her i andet bind af serien får læseren endelig at vide hvem Dark-Hunterne er. Universet åbnes mere op, og selvom det er to nye hovedpersoner betyder det ikke at personerne fra første bind er helt forsvundet ud af historien. Tværtimod viser det sig, at Julian fra Fantasy Lover og Kyrian har en fælles fortid, mens Amanda er søster til Grace´ bedste veninde. Personerne virker levende, og sproget er endnu en gang helt fantastisk med utrolige beskrivelser, humor og mørk sensualitet. Handlingen er godt skruet sammen med hæsblæsende action, dampende erotiske scener, nervepirrende spænding og utrolige twists som gør bogen umulig at slippe. Bogen kan varmt anbefales, men burde være mærket med en advarsel. Den er nemlig stærkt vanedannende, og jeg er allerede klar til at kaste mig over næste bind i serien.

Se også forfatterens hjemmeside.

Ingen kommentarer: