fredag den 1. oktober 2021

Læsestatus for september

(Reklame - indeholder anmeldereksemplarer)

September var travlhed, glæde, vemodighed og sygdom. Men også regn og sol i lige mængder, og alt derimellem. September var Fantasyfestival, masser af stemning, hårdt arbejde og liggen vandret i luften. Men også ferie, læsning og en forkølelse, der både fik mig til at miste stemmen og ligge brak i flere dage, og som stadig hænger ved - selvom stemmen da heldigvis er vendt tilbage. 
Arbejdsmæssigt fyldte Fantasyfestivalen stort set det hele, og jeg brugte rigtig mange timer på at få de sidste ting på plads, inden vi kunne åbne op for en fysisk festival igen. 
På hjemmefronten fyldte festivalen også meget, og både rengøring og læsning led, indtil festivalen var overstået. Desværre måtte jeg efterfølgende lægge mig med en kraftig forkølelse, der først nu, næsten 14 dage senere, er ved at fortage sig, men heldigvis blev der også tid og overskud til praktiske projekter, da jeg holdt ferie den sidste uge af september. Blandt andet blev jeg endelig færdig med møbellakeringen, som jeg begyndte på for flere måneder siden, og så fik jeg også tid til lidt tiltrængt havearbejde og rengøring. Vigtigst af alt fik jeg også gang i læsningen igen, efter den lå stille i august og starten af september. Til gengæld er jeg nu så langt bagud med både min A-Z TBR og FairyLoot-projektet, at jeg ikke kommer i mål med dem i år, og det ser heller ikke for godt ud med mit Goodreads-mål. 
Og så må det vist være tid til at vise månedens læsning frem. 

Som altid starter jeg med anmeldereksemplarerne. I september fik jeg læst 3 anmeldereksemplarer, tilsendt af søde forlag og forfattere. 
De er:

Louise Haiberg: Låsen og Vogteren. 
Anmeldereksemplar fra forfatteren. 

Per Jacobsen: Spejlkabinettet
Anmeldereksemplar fra Forlaget Valeta. 

Kazu Kibuishi: Ildfuglen (Amulet 7)
Anmeldereksemplar fra Forlaget Alvilda. 
Serien er i gang. 

Jeg fik også læst en enkelt bog fra reolen, nemlig:

Sidsel Katrine Slej: Íssóls fortælling (Asgårds døtre 2)
Serien er ajour. 

Derudover fik jeg læst en hel del tegneserier og graphic novels. 21 styk blev det til, og de er:

Jerry Scott og Jim Borgman:
Familiebånd (Zits 8)
Alene hjemme (Zits 9)
Mor er den bedste i verden - på afstand! (Zits 10)
Vent ikke for længe med vasketøjet! (Zits 11)
Livet er hårdt som teenager (Zits 12)
Vær ikke et svin, Filip! (Zits 13)
Så er der mad, Filip! (Zits 14)
Vi er løbet tør for cornflakes (Zits 15)
Zits - og bilet (Zits 100% 5)
Zits - og skole (Zits 100% 6)
Zits - og mobiler (Zits 100% 7)
Musik og meget andet (Zits 100% 8)
Filip og mor (Zits 100% 9)
Filip og Sara (Zits 100% 10)
Filip og Pierce (Zits 100% 11)
Hvad laver du? (Zits 100% 12)
Zits 100% 13

Zac Thompson m.fl.: What's Past is Prologue (Angel + Spike vol. 2)

Jim Davis:
Spise med grise (Garfield 59)
Garfield overvejer (Garfield 60)

Kazu Kibuishi: Ildfuglen (Amulet 7)
Anmeldereksemplar fra Forlaget Alvilda. 
Serien er i gang. 

I alt fik jeg læst 3 bøger og 21 tegneserier/graphic novels. Af dem var 3 anmeldereksemplarer og 1 på engelsk. Jeg kom ajour med 1 serie, og læste videre i 1 serie. 
I oktober vender hverdagen for alvor tilbage, med udlånsvagter og alt det andet, jeg plejer at lave, når jeg ikke lige arbejder med Fantasyfestivalen. På hjemmefronten håber jeg at få tid til at følge op på de praktiske projekter, der har lidt under festivalen, herunder at gøre haven vinterklar, hvis altså vejret vil samarbejde. Og så satser jeg på at få læst en masse, så jeg kan få indhentet efterslæbet på anmeldereksemplarerne. 
Derudover byder måneden på både bogbloggerevent og familiebesøg, som jeg glæder mig helt vildt til, ligesom jeg har et par løse aftaler om venindehygge i månedens løb. Desværre betyder det også, at jeg, for første gang i årevis, ikke kan deltage i efterårets udgave af Dewey's 24 Hour Readathon, men jeg har et par løse planer om at lave mit eget, meget lowkey, readathon weekenden efter, hvor jeg, i anledning af Halloween, håber at få læst noget horror fra reolerne. Om det bliver til noget, vil vise sig. 
Som jeg nævnte i starten af indlægget, er jeg nu så langt bagud med både min A-Z TBR og FairyLoot-krukken, at jeg ikke på nogen måde vil kunne indhente efterslæbet, før året er slut. Jeg har derfor besluttet at stoppe begge projekter for i år, og i stedet fokusere på at nå i mål med mit Goodreads-mål, så jeg i det mindste får gennemført et af årets læsemål. Og så håber jeg, at kunne komme til bunds i stakken af anmeldereksemplarer før året er slut. 

Fik I læst nogle gode bøger i september? Og var I til Fantasyfestival i år? 

Ingen kommentarer: