lørdag den 30. oktober 2021

Book Haul #10

(Reklame - indeholder anmeldereksemplarer)

Der er ikke mange dage tilbage af oktober, og det betyder, at det er blevet tid til at vise månedens book haul frem på bloggen. 
En book haul, der blev lidt større, end jeg havde planlagt, hvilket dels skyldtes nye udgivelser, jeg bare måtte have fingrene i, dels anmeldereksemplarer og overraskelsespakker fra søde forlag, og så et par impulskøb, hvoraf den ene var en bog, jeg har søgt efter i længere tid. 
Men lad os kaste os ud i det. 

Som altid starter jeg med anmeldereksemplarerne. I oktober fik jeg tilsendt 3 bøger og 1 graphic novel som anmeldereksemplarer/overraskelsespakker fra søde forlag.
De er:

Kazu Kibuishi: Supernova (Amulet 8). Forlaget Alvilda. 

Chris Colfer: Magi og heltemod (En Magisk Fortælling 1). Forlaget Alvilda. 

Mette Finderup: Dødens købmænd (A.S.P.E. 6). Forlaget Alvilda. 

Merlin P. Mann: Skyggerne i isen (Rane og det magiske museum 2). Politikens Forlag. 

Tilbage i august foretog jeg en forudbestilling på en bog, jeg bare måtte eje, hos Saxo. Den dukkede op i matchende æske, og derudover købte jeg i månedens løb 3 andre nyudgivelser, hvilket bragte totalen hos Saxo op på 4 bøger. 
De er:

J.R.R. Tolkien:
The Lord of the Rings (illustreret af forfatteren)
The Nature of Middle-Earth

Eoin Colfer: Get What They Deserve (The Fowl Twins 3)

Jamie Littler: Rise of the World Eater (Frostheart 3)

En af mine yndlingsforfattere uden for fantasygenren er Jan Guillou, og med undtagelse af en enkelt bog, har jeg alle hans bøger på dansk. Jeg har holdt udkig efter den manglende bog i årevis, og i oktober var den pludselig til salg på Antikvariat.net. Jeg slog selvfølgelig til med det samme, så samlingen kunne blive komplet, og selvom den måske virker, som om den falder lidt udenfor mit normale interessefelt, så passer den faktisk ret godt ind. Jeg har nemlig jagttegn, selvom jeg ikke har været på jagt i årevis, og er ret vild med at læse jagthistorier. 
Bogen er: 

Jan Guillou og Leif G. W. Persson: Om jagt og jægere

Sidste bog i denne omgang var et impulskøb i Føtex, da jeg var på indkøb i dag. 
Bogen er: 

Johanna Schreiber: Mellem linjerne (Schantz Forlag 1)

I alt flyttede 9 bøger og 1 graphic novel ind på reolerne i perioden 30. september til 30. oktober. Af dem var 4 anmeldereksemplarer/overraskelsespakker, 4 på engelsk, 1 antologi og 1 brugt. 
I november står den på BogForum, hvilket nok betyder en del nye bøger. Derudover er der et par bestillinger på vej fra Saxo, som jeg regner med dukker op i november. Men bortset fra til BogForum, har jeg ikke planer om at købe flere bøger i november. Om det kommer til at holde, vil vise sig. 

Ingen kommentarer: