lørdag den 24. november 2018

Magisk modstand

Magisk modstand er 2. og sidste bind af fantasy/gyserserien Zombier vs. Troldmænd, skrevet af Thomas Arnt.

Bogen er et anmeldereksemplar fra forfatteren og Forlaget Calibat

Det er lykkedes Tristan at nå frem til landets andre troldmænd, og med deres hjælp forsøger han nu at stopper zombierne. Først er Tristan dog nødt til at finde sin læremester, og, ikke mindst, den magiske bog der startede det hele.
Og det er bestemt ikke ufarligt at bevæge sig ind i det zombiefyldte slot.

Bogen starter, hvor etteren slap, og jeg skal love for, at der bliver skruet op for tempoet her i bind to.
Sproget er stadig letlæst og flydende, med blodige og klamme beskrivelser, blandet med humor.
Handlingen er godt skruet sammen, og historien er fyldt med action, magi, troldmænd, zombier, mod, død, og nervepirrende spænding. Og slutningen var helt perfekt.
Personerne er levende og menneskelige, og hovedpersonen Tristan er både modig, snarrådig og hurtig på benene. Og han får da også brug for al sit mod, og en god portion magi, i forsøget på at overleve zombierne. Tilføjelsen af en samling gnavne, egoistiske og magisk stærke troldmænd fungerer rigtig godt, og jeg kunne især godt lide troldkvinden Geraldine, som havde både humor (omend til tider lidt malplaceret) og mod.
Jeg var, trods zombierne, ret vild med den her serie (selvom den sikkert giver både mareridt og angst for mørket), og kan kun anbefale den. Er man vild med zombier og magi, så er den her serie helt sikkert værd at stifte bekendtskab med.

Se også forfatterens hjemmeside.

Ingen kommentarer: