torsdag den 31. marts 2022

Læsestatus for marts


Marts synger på sidste vers, og det er blevet tid til at gøre status over måneden, der gik.
I marts begyndte lyset for alvor at vende tilbage, og med solskin stort set hele måneden, gav det et ordentligt humørboost, trods krig og smittetal. 
Arbejdsmæssigt var marts forholdsvis normal, med kun et par enkelte ekstravagter, og en kreativ workshop, hvor jeg agerede vært og kaffebrygger. Flere og flere ting begynder at falde på plads i forhold til årets Fantasyfestival, og fra nu af får jeg kun mere og mere travlt indtil september. 
På hjemmefronten bød marts på fødselsdagsbesøg hos mine forældre med den nærmeste familie, og det var virkelig hyggeligt at se dem igen. 
Læsemæssigt var marts ikke den bedste, men på positivsiden er læselysten endelig begyndt at indfinde sig, og jeg fornemmer, at det vender nu. Pt. er den største udfordring, at jeg "sampler" en del, så selvom jeg faktisk læser mere, end jeg har gjort de sidste måneder, har jeg svært ved at få færdiglæst de bøger, jeg er i gang med. Det betyder blandt andet, at jeg ikke har fået læst månedens serie The Lady Janies af Cynthia Hand, Brodi Ashton og Jodi Meadows, da jeg stadig mangler at få færdiglæst den sidste bog i serien, men jeg håber, det lykkes i april. Jeg fik heller ikke læst månedens valg fra FairyLoot-krukken, Daughter of the Burning City af Amanda Foody, men da jeg har to måneder til at læse FairyLoot-bøgerne, har jeg stadig tid til at nå det i april. Jeg fik læst en enkelt titel fra min A-Z TBR, Curtsies and Conspiracies af Gail Carriger, men fik ikke læst nogle af de titler, jeg kom bagud med i januar og februar.
Jeg deltog i et enkelt readathon i marts, nemlig TFF Readathon, som startede de sidste dage i marts, og fortsætter ind i starten af april. Indtil videre har det ikke været den store succes, men jeg håber stadig, jeg når at få læst lidt flere bøger fra min TBR, inden readathonet slutter på søndag. 
Og så må det vist være tid til at vise det frem, jeg fik læst i marts. 

Som nævnt fik jeg læst en enkelt titel fra min A-Z TBR, som samtidig også er den eneste bog, jeg indtil nu har fået læst i forbindelse med TFF Readathon. 
Bogen er:

Gail Carriger: Curtsies and Conspiracies (Finishing School 2)
Serien er i gang. 

Jeg startede måneden ud med at læse en biblioteksbog, jeg tilfældigt faldt over på arbejdet. 
Den er:

Mikkel Harris Carlsen: Døde bøger

Derudover fik jeg læst 3 forskellige bøger fra mine reoler, hvoraf de 2 var chicklit, og 1 en biografi. 
Bøgerne er:

Jesse Sutanto: Dial A for Aunties (Aunties 1)
Serien er påbegyndt. 

Sonja Oppenhagen: Mit liv, min linedans

Jenny Colgan: Den lille café ved den endeløse strand (Mure 2)
Serien er i gang. 

Sidst, men ikke mindst, fik jeg læst 14 tegneserier/graphic novels.
De er:

Jim Davis:
Garfield elsker alle (Garfield 2)
Kattens kværn! (Garfield 32)
Kattevagten (Garfield 33)
Fint skal det være (Garfield 34)
Garfield dyrker redskabsgymnastik (Garfield 40)
Garfield holder tungen lige i munden (Garfield 44)
Diner transportable (Garfield 45)
Garfield spiller med mavemusklerne (Garfield 46)
Garfield er vild med dans (Garfield 47)
Garfield er et snorketræ (Garfield 55)

Arleston og Barbucci: Swinging London (Ekho spejlverdenen 7)
Serien er ajour. 

J. Dufaux:
Rovdyr 1
Rovdyr 2
Serien er i gang. 

Christophe Arleston og Didier Tarquin: Magohamothens elfenben (Zanfyst fra Troy 1)
Serien er påbegyndt. 

I alt fik jeg læst 5 bøger og 14 tegneserier/graphic novels. Af dem var 1 en biblioteksbog, 1 biografi, 2 chicklit og 1 steampunk fantasy. 1 var på engelsk. Jeg fik læst en enkelt bog fra min A-Z TBR, påbegyndt 1 serie, og læst videre i 2. 
I april vil jeg have færdiglæst de bøger, jeg er i gang med, samt de A-Z titler jeg er bagud med fra januar og februar. Derudover skal jeg have læst marts' FairyLoot-bog, og så håber jeg at få læst så mange anmeldereksemplarer som overhovedet muligt, så jeg kan få stakken banket i bund. Jeg har nemlig andre læseplaner for maj og juni, som gør, at jeg formodentlig ikke får læst så mange anmeldereksemplarer der. Da april kommer til at bestå af opsamling på de bøger, jeg er bagud med, har jeg bestemt mig for ikke at trække en ny serie, eller en bog fra A-Z-krukken, men i stedet koncentrere mig om de bøger, jeg allerede er i gang med, så jeg ikke kommer endnu længere bagud med mine læsemål. 
Udover afslutningen af TFF Readathon har jeg planer om at deltage i et andet readathon i april, nemlig Dewey's 24 Hour Readathon, som denne gang løber af stablen fra 30. april til 1. maj, hvilket betyder, at jeg både starter og slutter april med readathons. 
Derudover byder april på påskeferie, havearbejde (hvis ellers sneen holder sig væk) og forårsrengøring. 

Ingen kommentarer: