tirsdag den 27. marts 2018

FairyLoot #12

Noget af det jeg glæder mig mest til hver måned, er at åbne månedens FairyLoot. Og denne gang var jeg ekstra spændt. Ikke nok med, at marts-boksen var FairyLoots 2-års jubilæumsboks (og derfor lilla), jeg havde heller ikke den ringeste idé om hvilken bog der ville være med.
Selvom Bring virkelig oppede sig i denne måned, og boksen kom hurtigere end den plejer, så havde jeg allerede hørt et par kritiske røster fra andre modtagere, og jeg må da også sige, at jeg ikke synes boksen lever helt op til sidste jubilæumsboks (som i min mening er en af deres allerbedste de har sammensat), og desværre heller ikke helt op til deres andre bokse.
Men mere om det senere.

Det første jeg fik øje på var, som vanligt, kortet med månedens tema og spoilers på bagsiden. Temaet i marts var Memorable Moments, og kortet var, som altid, vældig flot designet.

Første ting jeg fiskede op var denne Exclusive Bilbo's Birthday Cake Vegan Soap, lavet af Geeky Clean, med duft af vanille og jordbær. Og allerede her blev jeg skuffet. Som kæmpefan af Lord of the Rings synes jeg ikke sæbe har ret meget med serien gøre, og jeg forstår ikke helt kombinationen.

Næste ting var denne Toast To The Warden of the North Hot Chocolate, lavet af Eponine, med design af Till and Dill, med inspiration fra Game of Thrones. Jeg glæder mig til at smage det.

Dernæst fik jeg fat i månedens bonusting, et badge og et bogmærke fra bogen The Belles. Bogmærket er i en lækker kvalitet, og selvom jeg ikke har nogen interesse i at læse bogen, trods de mange glødende anmeldelser, så kan jeg helt sikkert finde noget at bruge det til. Badget, derimod, ved jeg ikke helt hvad jeg skal bruge til, men jeg finder sikkert på noget.

Den næste ting var desværre endnu en skuffelse. Jeg aner simpelthen ikke hvad jeg skal bruge det til. Det er Cork Bunting, designet af Paladone, som man, i princippet, selv kan dekorere. Jeg må dog indrømme, at jeg synes kassen er temmelig uinspirerende at se på, og jeg kommer aldrig til at få indholdet brugt. 

Næste ting var noget mere brugbar, selvom jeg stort set aldrig bruger duftlys (og jeg har ellers en anseelig samling nu fra FairyLoot). Det er inspireret af Harry Potter, og er et Exclusive Goblet of Fire Candle, designet af Paper Flames Candle Co. og med duft af brød og chocolade. 

Sidste ting inden bogen var dette Exclusive Rune Ceremony Scarf, desginet af FictionTea Designs, og inspireret af Cassandra Clares Shadowhunter-bøger. Selvom jeg kun har læst første bog af The Mortal Instruments og ikke var specielt vild med den, så er tørklædet alligevel min yndlingsting i denne boks. 

Sidst, men ikke mindst, fiskede jeg så bogen op af boksen. Som sagt havde jeg ingen idé om hvilken bog det var, og var derfor temmelig spændt på at finde ud af det. Bogen er State of Sorrow af Melinda Salisbury, og selvom jeg har hørt om forfatteren (omend ikke læst noget af hende), så havde jeg overhovedet ikke hørt om bogen. Bogen er første bind i en serie kaldet Sorrow, og er rigtig flot at se på. Umiddelbart lyder den ikke som en bog jeg selv ville have valgt at købe, men jeg er spændt på at læse den, og finde ud af hvad det er for noget. 

Med bogen fulgte et brev fra forfatteren, månedens bogmærke, et postkort, hashtag til min reading buddy, månedens FairyScoop, og en signeret bookplate. 

Alt i alt var jeg en smule skuffet over månedens boks, som ikke helt levede op til mine forventninger. 
Det afholder mig dog ikke fra at glæde mig til næste måneds boks, hvor temaet er Whimsical Journeys. Igen er jeg helt på bar bund i forhold til hvilken bog der følger med, så det skal nok blive spændende. 

Ingen kommentarer: