onsdag den 26. juli 2017

Fairyloot #7

En af de ting jeg glæder mig til hver eneste måned er ankomsten af månedens FairyLoot-boks. Jeg begynder at glæde mig ligeså snart temaet meldes ud, og så snart jeg får besked om at den er sendt af sted, begynder jeg at tjekke mail flere gange om dagen for at følge boksens rejse fra England til Danmark, og hjem til mig. Især turen gennem Tyskland tager lang tid, og spændingen er næsten ikke til at bære.
Men i dag kom den så endelig, og jeg pakkede den selvfølgelig op med det samme. Månedens tema var Tricksters, og denne gang har FairyLoot holdt kortene tæt til kroppen om indholdet, så jeg var meget spændt på at se hvad der var i den.

Det første jeg fik øje på var som altid kortet med månedens tema, og igen er det utrolig flot designet. Jeg lod kortet ligge med forsiden op af mens jeg pakkede resten af boksen ud for ikke at blive spoilet, da indholdet gennemgås på bagsiden af kortet.

Den første ting jeg pakkede ud var et tinkrus designet af Fictiontea Designs. Kruset er inspireret af tv-serien Sherlock, og på kruset står der: I have to go to my Mind Palace, som er et citat fra serien. Da man aldrig kan have krus nok, og slet ikke fandom-krus, var jeg rigtig godt tilfreds.

Næste ting der dukkede op var fra Geeky Clean, som efterhånden har udviklet en del ting til FairyLoot-boksene. Det er en body lotion som skulle dufte af drageblod, og navnet på den er Loki - Essence of Trickster. Det er selvfølgelig Loki fra Marvels film der hentydes til, omend i en mere nuttet version.

Det næste der dukkede op var for mig den absolut bedste ting i boksen. Nemlig et sæt Hogwarts Playing Cards, som er en del af det Officially Licensed Harry Potter Merchandise. Jeg kan ikke vente med at nærstudere dem, selvom jeg har på fornemmelsen at jeg får svært ved at nænne at bruge dem. Kortene kommer i en flot metalæske med Hogwarts-våbenskjoldet på forsiden.

Da mine grydelapper efterhånden er slidt op kom næste ting i boksen, som er designet af FairyLoot, virkelig på et godt tidspunkt. Det er nemlig en Fortune Telling Kitchen Glove - også kaldet en grillhandske - inspireret af bogen, og spådomskunst.

Dernæst dukkede der et bogmærke, designet af Lexy Olivia, op. Bogmærket hedder Terrible Truths Watercolour Bookmark, og har et citat fra Six of Crows af Leigh Bardugo på den ene side, og en fjer på den anden. Citatet er: Better terrible truths than kind lies.

Det næste der dukkede op var dette flotte print, designet af Miss Phi. Det er et Exclusive Harley Quinn Print, inspireret af filmen Suicide Squad, og med teksten: It doesn´t matter who broke you down, what matters is who made you smile.

Bonustingen var denne gang en rabatkode til Behind the Pages, hvor man kan specialdesigne sin egen sæbe.

Det sidste jeg pakkede ud var månedens bog. Jeg havde en svag idé om hvilken bog det kunne være, men i modsætning til andre gange hvor jeg har været helt sikker på bogen, så var jeg temmelig usikker denne gang. Det viste sig dog at jeg havde gættet rigtigt, for bogen var Daughter of the Burning City af Amanda Foody, en bog jeg ikke har hørt ret meget om på forhånd, og som jeg derfor ikke rigtig ved hvad handler om. Jeg er dog spændt på at læse den.

Som altid fulgte der et brev fra forfatteren og en signeret bookplate med, og derudover indeholdt bogposen månedens Fairyscoop, bogmærke og kort med hashtag til min reading buddy.

Alt i alt er jeg ret godt tilfreds med boksen, som jeg synes er en af de bedre. Især er jeg vild med spillekortene og kruset. Næste måneds tema er Otherworlds, og for en gangs skyld er fuldstændig blank hvad angår bogen, så jeg er meget spændt på at se hvad der dukker op. Det bliver nok også den sidste boks for mig i et stykke tid. Jeg tegnede et tre måneders abonnement med start i juni, og det slutter med augusts boks. Når jeg har bestemt mig for at holde en pause er det fordi jeg skal flytte i oktober, og jeg derfor forsøger at holde lidt igen med bogkøb indtil flytningen er overstået. Jeg har dog absolut planer om at købe flere bokse på et tidspunkt, for jeg er virkelig glad for såvel konceptet som kvaliteten på de bokse jeg har modtaget indtil videre.

Har I prøvet FairyLoot? Og hvilken af boksens goodies synes I så bedst ud?

4 kommentarer:

Irene sagde ...

Man kan købe kortlommer i alle mulige forskellige størrelser. Det har vi gjort til snart alle vores spil, så de holder længere og man ikke gør i panik, hvis man spiller lidt mens man spiller :)

Kirsten Bloch sagde ...

@Irene. Det lyder da som noget jeg skal have fat i. Hvor har I købt dem henne?

Irene E. Jensen sagde ...

Åh, det kan jeg ikke huske, men de kan blandt andet fås på snydepels.dk

Kirsten Bloch sagde ...

@Irene. Tak. Jeg prøver at kigge der:)