søndag den 2. juli 2017

Book Haul #6

Juni er slut, og det er blevet tid til at vise månedens nye bøger frem.
Som jeg skrev i min sidste Book Haul har jeg indført et delvist bogkøbsstop på engelske bøger, så jeg kan få læst nogle af dem jeg har stående i reolen, før jeg anskaffer mig nye. Indtil videre har det været en succes. Med undtagelse af bogen i min FairyLoot-boks har jeg ikke købt en eneste bog på engelsk i månedens løb, og det er faktisk lykkedes mig at få læst, indtil nu, hele 5 bøger på engelsk. Det betyder at jeg nu er halvvejs til det punkt, hvor jeg igen må købe bøger på engelsk, og den dårlige samvittighed er lettet lidt.
Men det er ikke kun de engelske bøger jeg har holdt igen med i denne måned. Jeg har nemlig kun købt 2 bøger og 2 tegneserier i hele juni, og denne måneds Book Haul er da også årets absolut mindste. Der er dog stadig en pæn stak at vise frem, for jeg har været så heldig at modtage en del anmeldereksemplarer, som jeg glæder mig til at læse.
Men lad os komme i gang.

Vi starter som altid med anmeldereksemplarerne. I juni har jeg modtaget 7 anmeldereksemplarer fra søde forfattere og forlag.
Bøgerne er:

Brandon Sanderson: En konges vej, Del 1 (Stormlysfortællingerne 1). Forlaget Ulven og Uglen.

Julie Kagawa: Jerndatteren (Iron Fey sagaen 2). Forlaget HarperCollins Nordic.
Læst, anmeldelse på vej. 

Julie M. Day: Den halves arv (Grænsen til Trafallas 1). Skriveforlaget.

Isa Lemvigh Clausen: Tara og mesmeritternes dans (Tara 3). Forlaget mellemgaard.

Sabrina Mose: Heksedatteren. Forlaget mellemgaard og forfatteren.

Thomas Kampmann Olsen: Mimesis. Science Fiction Cirklen og forfatteren.

Adam Silvera: Fortid er alt jeg har. Forlaget Gyldendal.
Til anmeldelse på bookeater.dk. 

Juni måneds FairyLoot-tema var Elementalists, og boksen var som altid fyldt med goodies, hvilket I kan læse om her.
Junis bog er:

Cora Carmack: Roar (Stormheart 1)

Som nævnt i starten købte jeg i juni kun 2 bøger og 2 tegneserier. Tegneserierne var i serier jeg ivrigt følger med i, og hvor jeg ejer stort set alle bind, mens bøgerne var en længe ventet fortsættelse, samt en bog jeg har læst som biblioteksbog.
Bøgerne/tegneserierne er:

Roger Leloup: De udødeliges tempel (Yoko Tsuno 28)

Jerry Scott og Jim Borgman: Zits - De første år. Søndagssider 1997-1999.

Rainbow Rowell: Fangirl

Malene Sølvsten: Ravnenes hvisken 2

Tilbage i maj bestilte jeg en Funko Pop til samlingen, men det tog lang tid før den dukkede op, og jeg fik den først ind af døren i juni.
Funko Pop´en er:

Sauron

Ialt flyttede 10 bøger, 2 tegneserier og 1 Funko Pop ind i perioden 3. juni til 2. juli. Heraf var 7 anmeldereksemplarer, 1 var en FairyLoot-bog, og jeg købte 2 bøger og 2 tegneserier selv. Jeg regner ikke med, at der dukker så mange nye bøger op i juli, da både forlagene og jeg holder sommerferie, men jeg er spændt på hvordan det kommer til at gå i august og september hvor der, efter planen, udkommer rigtig mange nye bøger.
Da jeg flytter i oktober håber jeg at kunne holde igen med bogkøbene til efter flytningen er overstået, men jeg ved dog allerede, at jeg kommer til at købe en del bøger til Fantasyfestivalen i Esbjerg, så vi får se hvordan det går.

Har I fået nye bøger i løbet af juni? Og hvilke bøger glæder I jer mest til udkommer i år?

2 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Ingen bogindkøb i juni - til gengæld fandt jeg lige en række bøger på tilbud hos Bookdeposity, så i løbet af de næste par uger dukker der forhåbentlig en bogpakke op foran hoveddøren :D


Mvh.
Den lille Bogblog

Kirsten Bloch sagde ...

@Piskeriset. Glæder mig til at se hvilke bøger du er faldet over.