søndag den 2. oktober 2016

Book Haul #6 2016


Selvom jeg vidste september ville blive en måned hvor der flyttede rigtig mange nye bøger ind på mine reoler, så kom det alligevel bag på mig hvor mange bøger det lykkedes mig at skrabe sammen. Jeg vidste godt at både Fantasyfestivalen og Bogbloggertræffet ville ende med en del bøger, og derfor burde jeg også have begrænset mig til kun at købe nye bøger på Fantasyfestivalen. Men sådan gik det altså ikke.
Jeg har tidligere skrevet om bøgerne fra Fantasyfestivalen og Bogbloggertræffet, så dem vil jeg ikke opliste igen. Men resten af septembers bøger - de kommer her.


Vi starter som altid med anmeldereksemplarerne. Siden sidste book haul har jeg modtaget 4 bøger fra forlag og forfattere, som jeg virkelig glæder mig til at få læst.
Anmeldereksemplarerne er:

K. L. Berger: De 7 synder. Forlaget DreamLitt. Anmeldt på bookeater.dk.

Julie Kagawa: Oprørerne (Sagaen om Talon 2). Forlaget HarperCollins Nordic.

Mørke Guders Templer (red. Rasmus Wichmann og Henrik Sandbeck Harksen). H. Harksen Productions.

Leigh Bardugo: Den sorte kætter (Grisha 2). Forlaget Alvilda.


Derudover modtog jeg månedens bog fra Gyldendals Bogklubber, selvom jeg egentlig troede jeg havde afbestilt den. Da jeg også fik bogen til Bogbloggertræffet forærer jeg den til min mor.
Bogen er:

Linn Ullmann: De urolige


Sidst, men ikke mindst, købte jeg 4 bøger i Århus English Bookstore, som jeg var forbi og hente i starten af september da jeg alligevel var i Aarhus. Jeg har skrevet om butikken før, men kender I den ikke, så er det en spøjs butik fyldt med bøger (og jeg mener virkelig fyldt, der er kun en meget smal passage til kunderne), hvoraf størstedelen er på engelsk.
De bøger jeg købte var:

Lev Grossman: The Magicians (The Magicians 1)

Lev Grossman: The Magician King (The Magicians 2)

Lev Grossman: The Magician´s Land (The Magicians 3)

Blake Charlton: Spellwright

Alt i alt lykkedes det mig at samle 9 bøger sammen, foruden de 18 bøger fra Bogbloggertræffet og de 19 bøger fra Fantasyfestivalen, i perioden 4. september til 2. oktober. Heraf kom 1 som sagt som en komplet overraskelse, og halvdelen var anmeldereksemplarer. Jeg ville sådan ønske jeg kunne sige at der nu var lukket for bogkøb i et stykke tid - i hvert fald indtil Bogforum - men der er allerede flere bogpakker på vej.
Har I fået nye bøger på hylderne i september? Eller er I bedre til at holde igen end jeg er?

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Dejlige bøger du har fået på hylderne. Jeg er især spændt på at høre din mening om Lev Grossmans trilogi :)

Kirsten Bloch sagde ...

Tak. Jeg er også temmelig spændt på Magician-trilogien, da jeg har læst og hørt en del blandede anmeldelser af den.

Piskeriset sagde ...

Wauw! Sikke en herlig masse bøger :-)
Jeg har ikke shoppet bøger i september, men det har jeg her i oktober - skulle nemlig bruge en stabel til det kommende Read-a-Thon :-)


Mvh.
Den lille Bogblog

Kirsten Bloch sagde ...

Tak. Glæder mig til at finde ud af hvad det er for nogle bøger du har købt til Read-A-Thon.