fredag den 30. september 2016

Konkurrence


For at fejre at bloggen nu har fået over 100 likes på facebook har jeg bestemt mig for at lave en lille konkurrence. Præmien er den helt nye fantasybog De 7 synder af K. L. Berger, sponsoreret af forlaget DreamLitt.

For at deltage i konkurrencen skal du:

-Følge bloggen på facebook

-Skrive en kommentar enten på bloggen eller på facebook, hvor du fortæller hvorfor du skal vinde bogen. Hvis du kommenterer på bloggen bedes du også skrive en e-mail hvor jeg kan kontakte dig hvis det er dig der vinder. 

-Have en dansk adresse bogen kan sendes til. 

Vinderen findes fredag 2. oktober og får direkte besked. 

8 kommentarer:

Christina sagde ...

Åh de 7 synder ville pynte så dejligt i min reol sammen med de andre fantasybøger, jeg vil vildt gerne vinde den - mange bøger låner jeg på biblioteket men især de danske vil jeg gerne have i samlingen :-)
Jeg følger dig på facebook - men jeg har nu læst stort set hele dit arkiv her på bloggen og fået rigtig meget god inspiration :o)
Mvh Christina Bjørk
Christina.bjoerk@gmail.com

Unknown sagde ...

Den vil jeg så gerne vinde !!! For læses det skal den ! ;) marielouiseroenning@gmail.com

:) Marie-Louise Rønning

Unknown sagde ...

Den vil jeg mega gerne læse/ have. Det var en af de bøger jeg desværre proiterede fra på Fantasy festivallen i Esbjerg.

Jette sagde ...

Vil gerne læse den fordi den lyder spændende og jeg er vildt nysgerrig efter at møde Kane. Og forfatteren bag er en virkelig sød. Mødte hende på fantasy festival i Esbjerg :-)

Jette sagde ...

Vil gerne læse den fordi den lyder spændende og jeg er vildt nysgerrig efter at møde Kane. Og forfatteren bag er en virkelig sød. Mødte hende på fantasy festival i Esbjerg :-)

Pipalukbooks sagde ...

Jeg vil bare sige tillykke med de mange likes, det er dæleme dejligt, at der er nogen der vil følge en. Jeg har allerede bogen, så jeg skal ikke være med i konkurrencen, men bare sige hip hip hurra for hundrede likes <3

Kirstine sagde ...

Nu har jeg nok kendt Katja gennem nettet i... 10 år måske og fulgt hendes drøm om en dag at blive udgivet. Så det var også helt stort for mig, da jeg så hendes opslag om, at det endelig er lykkedes. Og jeg glæder mig naturligvis helt vildt til at læse hendes debutroman :)
kiir1992@hotmail.com

Kirsten Bloch sagde ...

Så er vinderen fundet, og det blev Christina Bjørk. Stort tillykke, og tak til alle deltagerne for jeres kommentarer.