onsdag den 11. november 2015

Havets Tåre - samlet udgave

Havets Tåre er en samlet udgave af de tre letlæste paranormal romance-bøger Havets Tåre, Hjertets Kald og Sjælens Bånd, skrevet af Camilla Wandahl.

Siden Lejla druknede har hun hadet og frygtet havet. Alligevel kan hun ikke lade være med at længes efter det, og hendes drømme er fyldt med en mærkelig sang som kommer fra havet.
Efter drukneulykken er hendes liv gået i opløsning. Hendes forældres forhold er gået i stykker, og selv plages hun af angst og mareridt.
Da hendes mor bestemmer sig for at Lejla skal overvinde sin frygt for havet slæber hun hende med ombord på et krydstogtskib. Her møder hun den jævnaldrende Seth som hun forelsker sig i.
Men Seth har en hemmelighed: Han er havmand, og det var ham der reddede Lejlas liv da hun druknede i havet. Og nu har han opsøgt Lejla for at få den perle tilbage som han gav hende.
For perlen, også kaldet Havets Tåre, har magiske evner, og giver indehaveren retten til at herske over havfolket.
Men Seth er ikke den eneste der leder efter perlen. Havmanden Lorex er også ude efter den, og snart blandes Lejla ind i havfolkenes interne stridigheder. Passer hun ikke på, kan kærligheden til Seth koste hende livet.

En helt fantastisk historie, og et dejligt gensyn. Sproget er godt og flydende, med beskrivelser som gør at man virkelig ser den undersøiske verden for sig. Bogen er oprindeligt skrevet som lette bøger til unge, og derfor er sproget letforståeligt, men uden at bogen virker forsimplet. Personerne er levende og interessante, og handlingen er godt skruet sammen. Bogen er fyldt med magi og kærlighed, og samtidig er den spændende med masser af action, samt underliggende temaer om at følge sit hjerte og overvinde sin angst. Forsiden er rigtig flot og magisk, og det eneste minus ved den samlede udgave er sådan set at man går glip af de superflotte omslag på de to sidste bøger. Bogen kan varmt anbefales. 

Se også forfatterens blog

Ingen kommentarer: