søndag den 8. november 2015

BogForum 2015


Igen i år var jeg på BogForum. Det er kun anden gang jeg var med, men det er bestemt noget jeg vil fortsætte med. Selvom det var en lang dag (af sted fra Esbjerg kl. 7 og tilbage i Esbjerg kl. 21.30 og i Ribe omkring kl. 22) var det en dag som bød på masser af oplevelser, indkøb og bogglæde. Det er en helt utrolig følelse at være sammen med flere tusind mennesker som allesammen deler det, at de elsker bøger.
I år havde jeg, belært af erfaringerne og de lange arme fra sidste år, bevæbnet mig med en trolley, og den blev i løbet af dagen fyldt helt op - og så havde jeg stadig et par poset at slæbe på også.
25 bøger blev det til i alt - I kan se dem på billedet ovenfor.
Jeg havde ikke lagt et helt så stramt program i år hvilket betød at jeg havde bedre tid til at gå og snuse og se de forskellige gode tilbud. Men jeg nåede da at få hørt to af mine idoler - begge for første gang: Kenneth Bøgh Andersen, som blev interviewet om Den Store Djævlekrig 5 (anmeldelsen kan findes på bloggen) og Jan Guillou som blev interviewet om Blå Stjerne, og hvis bøger jeg elsker højt. Og som I kan se på billedet fik jeg også en enkelt bog hjem af ham, så nu er min samling komplet.
Og så fik jeg hentet to anmeldereksemplarer som forfatteren Marie-Louise Rønning havde lagt til side til mig, nemlig hende egen Helbrederen (Lysets Kvinder 1) og Drømmemageren af Sofie Magnus.
Så nu skal jeg bare i gang med at læse. Men inden da skal jeg lige igennem en anden stak anmelderbøger, så hvornår anmeldelserne af ovenstående dukker op skal jeg ikke kunne sige.
God læselyst til jer.

Ingen kommentarer: