lørdag den 24. maj 2014

Blodsøstre

Blodsøstre er 1. bind af Pernille Eybyes paranormal romance-serie Blodets bånd.

For 20 år siden blev Kassie fisket op af floden døden nær og uden erindringer. Idag er hun vampyr, og lever sammen med sine 3 vampyr"søstre" Anastasia, Wendy og Bess.
Kassie er dog ikke den mest almindelige vampyr. Hun kan nemlig drømme - på trods af at vampyrer ikke sover - og så føler hun, at hun mangler noget. Der er et hulrum indeni hende som hun ikke kan fylde, og hun har svært ved at knytte sig til nogen, specielt mænd. Samtidig kan hun ikke lade være med at spekulere over sin ukendte fortid.
Kassie er bartender, og forsøger at leve i ubemærkethed, for vampyrer har én fjende: Vampyrjægere. Det gælder derfor om ikke at vække opsigt blandt menneskene.
Kassies liv ændrer sig dog brat, da hun møder den unge fyr Leo. Hans øjne minder Kassie om hendes fortid. Den fortid, som hun ikke kan huske. Hun bliver forelsket i ham, men Leo har sine egne hemmeligheder, og mystiske kræfter som han ingen kontrol har over.
Samtidig støder Kassie ind i en flok vampyrjægere. Men disse vampyrjægere er anderledes - og meget, meget farlige...

Spændende paranormal romance der dog på ingen måde fremstiller vampyrer som sukkersøde ufarlige individer. Bogen er fyldt med gys, kærlighed, spænding og magi, og man kan ikke undgå at blive fanget ind af Kassies historie. Jeg glæder mig allerede til at læse næste bind og kan varmt anbefale denne bog.

Se også forfatterens hjemmeside.

Ingen kommentarer: