torsdag den 29. maj 2014

Skyggehævn

Skyggehævn er 3. og sidste bind af Nicole Boyle Rødtnes´ trilogi Elverskud.

Birke og Rosa er taget tilbage til Tørveby for at befri Kirse fra Åmanden. Men det er ikke let, for Åmanden vil ikke give slip på Kirse uden at få en anden brud, og de kan ikke bare dræbe ham. For den der dræber Åmanden må tage hans plads.
Mens Rosa forsøger at finde ud af om hun vil de beholde de børn hun er gravid med, forsøger Birke at finde ud af, hvordan hun skal fortælle Malte sandheden om sig selv.
Samtidig lykkes det Aske at få elverne til at sende Azalea tilbage, men hun har forandret sig, og nægter at danse for mennesker, efter hun har lært sandheden om dansens virkning på mennesker hos elverne. For hver gang elverfolket danser, stjæler de noget af menneskenes livskraft.
Birke må tage valget mellem at forlade Malte for evigt, eller at tage ham med sig når de rejser.
Og hvis sandheden om Benjamins død kommer frem, risikere Birke at miste alt...

Endnu et fantastisk bind i serien. Bogen suger læseren ind i historien og giver ikke slip før til slut. Elverskud-trilogien er en anderledes overnaturlig kærlighedshistorie med masser af magi, gys og spænding. Det er vemodigt at tage afsked med Birke og hendes søstre, men så kan man jo glæde sig over, at bøgerne kan genlæses igen og igen. Læs serien - du vil ikke blive skuffet.

Læs mere om serien på forfatterens hjemmeside eller på hendes blog.

Ingen kommentarer: