lørdag den 10. maj 2014

Time Riders - Rovdyrenes tid

Time Riders - Rovdyrenes tid er 2. del af science fiction-serien Time Riders. Serien er skrevet af Alex Scarrow.

Efter at have mistet Foster og støtteenheden Bob er Liam, Maddy og Sal nu på egen hånd. Udover at få ryddet op i feltkontoret efter angrebet skal de også have skabt en ny støtteenhed, og det kræver en rejse tilbage i tiden for at skaffe nye fostre. Rejsen går godt, men desværre lykkes det Sal at lave rod i det, da det foster som hun dyrker til en ny støtteenhed viser sig at være kvindeligt.
Da feltkontoret modtager et nødsignal fra fremtiden er der ikke tid til at lave om på det, og Liam og den nye støtteenhed, Becks, må tage afsted på mission for at redde den person som vil udvikle teorien bag tidsrejserne.
Desværre går missionen frygteligt galt da Maddy forsøger at sende en besked til Liam fra feltkontoret under missionen. En eksplosion sender Liam og Becks tilbage til dinosaurernes tid - sammen med to videnskabsmænd, en lærer og adskillige teenagere, heriblandt tidsrejsernes kommende teoretiker - og den snigmorder som er rejst tilbage i tiden for at slå ham ihjel.
Liam og Becks må finde en måde at sende en besked gennem tiden så Maddy og Sal kan hente dem og deres rejseledsagere. Og samtidig skal de sørge for at tidsrejsernes fader overlever, og stoppe snigmorderen. Men at sende en besked 65 millioner år frem i tiden er ikke let. Og at overleve indtil hjælpen når frem er heller ikke ligefrem barnemad. For dinosaurer er ikke ufarlige kæledyr.
Og at rejse i tiden kan have farlige konsekvenser...

Fantastisk spændende fortælling med hæsblæsende action, et godt plot og et medrivende sprog. Bogen er umulig at lægge fra sig, og jeg ser allerede frem til at læse de næste bind i serien. Serien kan absolut anbefales.

Se også forfatterens hjemmeside.

Ingen kommentarer: