lørdag den 31. august 2013

Paladin-profetien

Paladin-profetien af Mark Frost er en blanding af fantasy og science fiction.

Will har hele sit liv fået at vide af sine forældre, at han ikke må klare sig for godt og gøre opmærksom på sig selv. Han og hans forældre er flyttet hver gang der er gået 1 1/2 år, og Will har altid lært, at han ikke kan stole på nogen. Udover at være lynende intelligent har Will nemlig også mærkelige kræfter som kan ændre på folks tanker.
Da han ved et uheld kommer til at klare sig for godt til en prøve, bliver han tilbudt et stipendium til en eksklusiv kostskole kaldet Centeret. Samtidig opdager Will, at han bliver forfulgt af mærkelige mænd i en sort bil, og at der er noget helt galt med hans mor. Will må flygte hjemmefra, og skarpt forfulgt flygter han til Centeret.
Han opdager hurtigt at Centeret gemmer på sine egne hemmeligheder. Da Will og hans værelseskammerater falder over en ældgammel profeti som måske hænger sammen med Wills mærkelige kræfter og en tidligere elevs død, må Will forsøge at afdække de hemmeligheder og løgne der omgiver ham.
Men det er ikke ufarligt, og lige pludselig har Will masser af fjender...

Spændende actionpræget bog med masser af intriger, magi og science fiction. Bogen er solgt til filmatisering og er absolut værd at læse.
Se også forfatterens flotte hjemmeside.

Ingen kommentarer: