søndag den 18. august 2013

Glashuse

Glashuse er 1. del af serien The Morganville Vampires af Rachel Caine.

Claire er startet på Texas Prairie University som 16-årig. Hun er superintelligent og kan derfor ikke finde nogen venner på skolen eller kollegiet. Samtidig kommer hun til at lægge sig ud med Monica og hendes klike, og da det eskalerer begynder Claire at frygte for sit liv.
Derfor leder hun efter et sted at bo uden for kollegiet i byen Morganville. Hun finder Glashuset hvor de 3 beboere Michael, Shane og Eve leder efter en bofælle. Og her opdager hun Morganvilles hemmelighed. Byen er styret af vampyrer - og Monica har desværre forbindelserne i orden, så hvis Claire vender tilbage til kollegiet vil hun uden tvivl blive slået ihjel.
Men også hendes nye bofæller er mærkelige og har hemmeligheder. For hvorfor sover Michael hele dagen, og hvad skete der egentlig med Shanes familie?
Hvis Claire skal overleve universitetet må hun finde ud af hvordan vampyrernes verden fungerer og gøre alt for at passe ind.

Spændende paranormal romance-serie som slutter på en sådan måde at man er nødt til at læse næste bind i serien. Bogen er fyldt med gys, kærlighed og intriger, og er du vild med vampyrer er den absolut værd at læse.

Ingen kommentarer: