fredag den 4. marts 2011

Malice

Malice er en ny bog af Chris Wooding, og er en blanding af tegneserie og almindelig tekst. Resultatet er en isnende, grusom, skrækindjagende, spændende historie fuld af gys og uhygge.

Seths ven Luke forsvinder efter at have remsen Kom og tag mig, Tall Jake, og læst tegneserien Malice. Seth og hans veninde Kady forsøger at finde ud af hvad der er sket med ham, og efter et besøg i en skummel tegneseriebutik opdager de, at Luke tilsyneladende er forsvundet ind i tegneserieverdenen Malice. Seth bestemmer sig for at sige remsen for at opklare mysteriet, og må snart kæmpe for sit liv i Malice for at slippe ud og standse Tall Jake.
Samtidig, i den virkelige verden, forsøger Kady at finde ud af hvad der egentlig foregår, og finde folkene bag tegneserien. Men Kady gemmer på hemmeligheder som selv ikke hun kender, og at finde sandheden bag Tall Jake og Malice er livsfarligt..

Bogen er meget uhyggelig og fantastisk spændende, og tegneseriedelens sort-hvide tegninger tilfører bogen endnu mere uhygge. Hele bogen er præget af en krybende uhygge, og er ikke til at slippe før man har læst den til ende. Fortsættelsen Havoc er på vej. Bogen er absolut ikke for folk med sarte nerver.

Læs mere om Malice og Havoc på seriens hjemmeside.

Ingen kommentarer: