søndag den 13. marts 2011

Sort ild

Sort ild er 4. bind i Alyson Noëls fantasyserie De Udødelige. Ever har givet sin veninde Haven evigt liv ved hjælp af eliksiren, og har dårlig samvittighed. Men Haven tager imod udødeligheden og hendes nye evner med kyshånd, og ændrer fuldstændig opførsel. Hun bliver mere og mere magtsyg, og bliver, på trods af Evers advarsler, kærester med Roman, Evers dødsfjende, og bagmanden bag den forbandelse, som skiller Ever og hendes soulmate Damen ad.
Samtidig bliver Ever mere og mere besat af Roman, og dykker dybere og dybere ned i en verden af mørk magi, som hun håber kan hjælpe hende med at finde en modgift mod Damens forbandelse. Men magien giver bagslag, og snart er Ever ude hvor hun ikke kan bunde. Og det bliver ikke bedre, da hun samtidig inddrager Jude i hendes hemmeligheder. Den Jude, som har tilbragt 400 år med at miste Ever til Damen, og som stadig elsker hende...
4. bind i serien om Ever fortsætter historien om Ever og Damens udødelige kærlighed, og er ligeså god som de forrige bind i serien. Selvom jeg indimellem var noget træt af Evers attitude over for de folk der ønskede at hjælpe hende ud af det rod hun selv havde skabt, er bogen samtidig meget spændende og medrivende, og jeg glæder mig allerede til næste bind i serien. Sort ild er et must read for alle fans af serien.
Du kan læse mere om serien på forfatterens hjemmeside.

Ingen kommentarer: