mandag den 29. januar 2018

FairyLoot #10

Det er altid forbundet med stor glæde og spænding, når månedens FairyLoot dukker op, og denne gang var ingen undtagelse. Også selvom jeg var 100% sikker på januarboksens bog, for jeg vidste ikke andet om resten af indholdet, end at der skulle være et pudebetræk med, og jeg var spændt på, hvordan temaet blev fortolket denne gang. 
Januars tema var Talk Faerie To Me, hvilket passede mig rigtig godt, da jeg er ret glad for feer. 

Som sædvanlig var det første jeg så, da jeg åbnede boksen, kortet med månedens tema. Selvom det er flot, så er der for mig noget med proportionerne, som giver det et lidt mærkeligt udtryk. Feen ser næsten større ud end træet, hvilket virker lidt mærkeligt, men okay. Jeg lod kortet ligge med forsiden op mens jeg pakkede resten af indholdet ud, så jeg undgik spoilerne på bagsiden. 

Det første jeg fik øje på var et lys fra Meraki Candles, med navnet Prince Cardan på. Duften skulle være baseret på en af hovedpersonerne i månedens bog, og skulle være kløver, egetræ, mos, læder, sort peber og fyrretræ. 

Derefter fik jeg fat i en læbepomade, lavet af Geeky Clean. Den er vegansk, og lavet specielt til FairyLoot i to varianter, Seelie og Unseelie. Jeg fik en Seelie. 

Det næste jeg trak op af kassen var pudebetrækket designet af Evie Bookish. Det er helt utrolig flot, og jeg glæder mig allerede til at tage det i brug. På begge sider står der Only You Can Decide What Breaks You, som er et citat fra A Court of Wings and Ruin af Sarah J. Maas. Jeg har endnu ikke læst bogen, men hold op, hvor er det altså bare flot. 

Næste ting var to søde magnetiske bogmærker fra Dreamy and Co, fremstillet specielt til FairyLoot. Bogmærkerne forestiller Feyre og Rhysand fra A Court of Thorns and Roses-trilogien af Sarah J. Maas. Jeg synes de er helt vildt nuttede. 

Derefter fik jeg fat i en Faerieland Colouring Book, designet af Michael O´Mara, og fuldt med mytologiske væsener. Designet er så flot, at jeg nok ikke vil kunne nænne at farvelægge billederne, men så kan jeg jo nyde dem på anden vis. 


Denne boks havde en del kunsttryk med. Blandt andet disse to, hvor der på den ene side er billeder af Rowan og Aelin fra Throne of Glass-serien af Sarah J. Maas, designet af Diana Worak, og på den anden side tekstillustrationer med citater fra Julie Kagawa og Cassandra Clare, designet af Stella´s Bookish Art

Sidst, men bestemt ikke mindst, var der selvfølgelig månedens bog. Og jeg havde ret: Bogen var The Cruel Prince af Holly Black, som jeg har glædet mig til skulle udkomme længe. Den lyder nemlig som lige noget for mig. 

Med bogen fulgte, som sædvanlig, et brev fra forfatteren og et signeret klistermærke, et bogmærke fra FairyLoot, et kort med en kode til min reading buddy, samt januar måneds FairyScoop. Rent ekstraordinært fulgte der også et kunsttryk med af Prince Cardan (ham med lyset), designet af Merwild

Som altid var det en gennemført boks, og, foruden bogen, er yndlingstingen uden tvivl pudebetrækket. Jeg kunne dog godt have tænkt mig, at der var lidt mere variation - tre ting inspireret af Sarah J. Maas synes jeg måske er lidt for meget - men det er i småtingsafdelingen. Til gengæld kunne jeg godt lide, at flere af tingene var inspireret af månedens bog. 
Jeg glæder mig allerede til februars boks, hvor temaet er Twisted Tales. Igen har jeg en ret god idé om hvilken bog der følger med, og jeg er spændt på om jeg har ret. Og hvordan den ser ud, for februars boks har nemlig et eksklusivt cover. 

Ingen kommentarer: