lørdag den 12. juli 2014

Dødsspillet

Dødsspillet er 1. bind af Hunger Games-trilogien skrevet af Suzanne Collins.

Hvert år afholdes Dødsspillet, hvor en dreng og en pige fra hvert af de 12 distrikter skal slås mod hinanden. Kun én overlever. Vinderens distrikt vil i et år modtage større madforsyninger, og vinderen og vinderens familie vil få et bedre liv i årene fremover.
Kattua bor i Distrikt 12 sammen med sin lillesøster og mor. Faren døde i en ulykke for nogle år siden, og siden da har Kattua sørget for, at familien fik noget at spise. Da Kattuas lillesøster udpeges til at deltage i Dødsspillet, overtager Kattua hendes plads.
Kattua og drengen Peeta deltager i Dødsspillet for Distrikt 12 mod børnene fra de andre distrikter. Men kampen for overlevelse er benhård, og snart kæmper Kattua for livet. Kan hun stole på Peeta? Og kan hun overleve?

Fantastisk spændende science fiction-fortælling. Bogen er umulig at slippe, og handlingen er fyldt med action, gys, kamp for livet og kærlighed. Sproget er rigtig godt, og man kan slet ikke undgå at leve sig ind i Kattuas kamp for overlevelse - og for familien. Læs bogen og se filmen. Du vil ikke blive skuffet.

Se også forfatterens hjemmeside.

Ingen kommentarer: