tirsdag den 1. juli 2014

Clonmels konger

Clonmels konger er 8. bind af John Flanagans fantasyserie Skyggens lærling.

Will er til det årlige rangermøde, og glæder sig til at gense sin gamle læremester Halt. Men Halt dukker ikke op. Korpsets kommandant fortæller Will, at Halt er taget afsted for at undersøge nogle rygter om en kult der kalder sig Outsiderne. Kulten franarrer folk deres guld ved tilsyneladende at få deres gud til at beskytte folkene mod banditter og ulykker. Rangerkorpset har tidligere haft problemer med kulten, og derfor er det vigtigt, at Halt finder ud af om kulten igen er på færde.
Og det er den. Outsiderne spreder kaos omkring sig, og fem af Hibernias kongeriger er allerede faldet. Det sjette kongerige, Clonmel, står for tur, og det er nu op til den helt nye indsatsgruppe Will, Halt og Horace at sætte en stopper for kulten.
Men det bliver ikke nemt, og snart viser det sig, at Halts fortid gemmer på en del af svarene. Svar, der har noget med Clonmels konger at gøre.

Endnu et spændende og actionfyldt bind om Skyggens lærling som holder de forrige binds høje niveau. Serien er bare god. Læs den, læs den.

Se også forfatterens hjemmeside.

Ingen kommentarer: