søndag den 26. maj 2013

Infamous

Infamous er 3. bind af Sherrilyn Kenyons fantasyserie Chronicles of Nick.

Nick har det ikke nemt. Selvom han forsøger at opfylde sin mors ønsker om at få gode karakterer og holde sig udenfor problemer opsøger problemerne ham.
Ikke nok med at han er søn af en dæmon, og at hans skæbne er at blive den ondeste kraft verden nogensinde har set, han bliver også lagt for had i skolen, da en hjemmeside som sviner andre elever til nævner ham som én af kilderne. Og det er uden at nævne de dæmoniske kræfter som er ude efter ham. Eller Døden som forsøger at lære ham med at bruge sine dæmoniske kræfter. Eller hans far som vil slå ham ihjel for at overtage hans kræfter. Eller hans overbeskyttende mor.
Nick må forsøge at finde den skyldige der står bag hjemmesiden og rense sin vens og sit eget navn, men heldigvis er han ikke alene. Hans kæreste Kody og hans dæmoniske bodyguard Caleb hjælper med eftersøgningen, men det er ikke nemt når nu alle er ude efter Nick.

Jeg er helt vild med serien som er en skøn blanding af action, magi og humor. Nicks sarkastiske måde at forholde sig til omverdenen på kan ikke undgå at få én til at grine, og samtidig er sproget så godt, at man næsten kan lugte Cajun-krydderierne og mærke atmosfæren i New Orleans´ gamle kvarterer. Bogen og serien iøvrigt kan varmt anbefales.

Ingen kommentarer: