søndag den 9. juni 2013

Inferno

Inferno er 4. bind af Sherrilyn Kenyons serie Chronicles of Nick.

Det er ikke hver dag Døden selv fortæller dig, at din kæreste vil slå dig ihjel. Og det er jo ikke fordi Nick ligefrem manglede problemer, for ikke nok med at han er upopulær i skolen, er søn af en dæmon og jages af både sin far og andre dæmoner der vil slå ham ihjel, nu er også hans kæreste, Kody, ude efter ham. Så Nick slår op med hende. Men det hjælper dog ikke på problemerne, for pludselig er der endnu en fjende ude efter ham. En Harvester, usynlig og med ukendte kræfter, er på jagt efter Nick. Men vil Harvesteren dræbe ham - eller gøre ham til slave? Og hvem kan Nick egentlig stole på?
Samtidig vender Nicks fremtidige jeg, Ambrose, tilbage for at ændre på Nicks fremtid. Men kan man overhovedet ændre på skæbnen - eller er Nick forudbestemt til at blive den værste Malachai nogensinde?

Endnu et spændende og actionfyldt bind i serien om Nick. En serie som stiller det store spørgsmål om man er fanget af skæbnen eller selv kontrollerer sin skæbne. Bogen er, ligesom de forrige bind i serien, spækket med humor, magi og hæsblæsende action, og jeg kan næsten ikke vente til næste år hvor 5. bind i serien udkommer. Læs den, læs den.

Ingen kommentarer: