torsdag den 9. maj 2013

Ekko

Ekko er 2. bind i Alyson Noëls serie Soul Seekers.

Daire på 16 år bor hos sin bedstemor som træner hende i at bruge hendes særlige evner til at rejse mellem de dødes og levendes verden. For Daire er søger, og er nødt til at lære at styre sine evner før de tager magten fra hende.
Men alt er ikke kun træning. Mens Daire har boet hos sin bedstemor har hun mødt og forelsket sig i den jævnaldrende Dace. Også Dace har magiske evner, men han gemmer også på farlige hemmeligheder. For Dace har tætte forbindelser til Richter-familien som bruger sort magi. Og så har han en tvillingebror, Cade, som vil gøre alt for at ødelægge ham - og Daire.
For Daires familie og Richter-familien har i det skjulte kæmpet mod hinanden i rigtig mange år, og kærligheden mellem Daire og Dace har fået hadet til at blusse op.
Hvis Daire og Dace skal overleve og stoppe Cades planer må de stå sammen. Men kan deres kærlighed overleve deres familier?

Alyson Noël bliver nok aldrig min yndlingsforfatter, selvom mange teenagepiger utvivlsomt sluger hendes bøger. Bogen er spændende, men alt for lang. Daire og Dace bruger begge meget tid på at bekræfte sig selv og læseren i deres kærlighed til hinanden, og det gør bogen noget tung at komme igennem. Samtidig virker det urealistisk at Daire tilsyneladende uden de store problemer "bare lige" kan lære at bruge sine evner. Men er man vild med Alyson Noëls serier vil man sikkert elske Ekko.

Ingen kommentarer: