tirsdag den 23. oktober 2012

Den tavse prinsesse

Den tavse prinsesse er 3. selvstændige bind i Cecilie Ekens fantasyserie om Eriann og Vidar.

Eriann og Vidar er på vej hjem fra Østerfjord da de støder ind i prinsesse Sofia, kong Leos datter. Prinsesse Sofia er stukket af hjemmefra sammen med sin elskede, prins Adrian, fordi hendes far ikke vil give dem lov til at blive gift. Men knap har de fire unge mødt hinanden, før de bliver overfaldet af den onde hertug Fritz´ mænd. Vidar og Adrian bliver ramt af en fortryllelse og hertug Fritz får fat i Det Levende Sværd.
Eriann og Sofia gemmer sig. Før mændende får transporteret Adrian og Vidar tilbage til hertugens borg lykkes det Eriann at få befriet Vidar. Men Vidar er stadig fanget af fortryllelsen, og hertugens mænd er lige i hælene på dem.
Men så træder prinsesse Sofia til. Hun forklæder Eriann som prinsesse (med et slør for hendes ansigt) og påtager sig selv rollen som hofdame. På denne måde kommer Eriann og Sofia ind på hertugens slot, og de må nu forsøge at redde prins Adrian, få fat i Det Levende Sværd og løse fortryllelsen over Adrian og Vidar. Men det bliver ikke let, og Eriann må for alvor leve sig ind i prinsesserollen hvis det skal lykkes for dem.

Endnu en dejlig fantasybog om Eriann og Vidar. Jeg kan godt lide bogens blanding af humor og spænding, og holder meget af Erianns jordbundne personlighed. Det er også sjovt at se hende i en anden rolle end som kriger. Bogen kan varmt anbefales.

Se også forfatterens hjemmeside.

Ingen kommentarer: