fredag den 1. december 2017

TomeTopple #2 .- status

Så er TomeTopple slut for denne gang, og selvom det på ingen måde gik som jeg havde håbet, så lykkedes det mig da at gennemføre en af udfordringerne. Noget jeg faktisk tvivlede på ville ske undervejs, da jeg stadig kæmper med manglende læselyst.

Som nævnt i første indlæg om TomeTopple går hele readathonet ud på at læse tykke bøger på 500+ sider. Derudover er der 5 udfordringer man kunne deltage i.
Udfordringerne er:

1. Læs mere end en bog.
2. Læs en graphic novel
3. Læs en bog der er del af en serie.
4. Buddyread en bog.
5. Læs en voksenbog.

På trods af store ambitioner lykkedes det mig kun at gennemføre en af udfordringerne, nemlig nummer 3: Læs en bog der er del af en serie. 

Fra starten havde jeg planer om at gennemføre 3 af udfordringerne, nemlig nummer 1, 3 og 5, men det blev altså kun til den ene af dem. 

Min TBR bestod af 3 bøger:

Malene Sølvsten: Ravnenes hvisken 2. 
621 sider. 

Jeanette Hedengran og Tina Sanddahl: Sikanias arvinger (Mørkets søn 3)
Anmeldereksemplar fra Ulven & Uglen.
625 sider. 

Brandon Sanderson: En konges vej, del 2 (Stormlysfortællingerne 1)
Anmeldereksemplar fra Ulven & Uglen.
887 sider.

Heraf fik jeg læst en, nemlig:

Malene Sølvsten: Ravnenes hvisken 2

Ialt fik jeg læst 621 sider til TomeTopple, hvilket er et godt stykke vej fra det antal sider jeg drømte om. Jeg er dog godt tilfreds med den bog jeg faktisk fik læst, da det er en jeg længe har villet læse, men ikke fået taget mig sammen til at få begyndt på før nu. 
Selvom det ikke gik helt efter planen denne gang, så er jeg ikke i tvivl om at jeg kommer til at deltage i TomeTopple igen. Men om det lige bliver næste gang, kommer nok an på hvornår det ligger. 

Var der nogle af jer der var med? Og hvordan gik det for jer?

Ingen kommentarer: