fredag den 1. december 2017

Læsestatus for november

Året nærmer sig sin slutning, og kun en enkelt måned er tilbage, før vi skal til at skrive 2018.
Udenfor skinner solen, og decemberkulden er indtruffet, medbringende enkelte snefnug.
På bloggen er det igen tid til at gøre status over læsemåneden der gik - eller ikke gik. For november var uden tvivl årets dårligste læsemåned hidtil, og det på trods af, at jeg deltog i to readathons i månedens løb. Læselysten er endnu ikke rigtig vendt tilbage, og samtidig har november været travl på arbejdsfronten, så overskuddet har også manglet. Men det betyder ikke, at bøgerne har manglet i november. Tværtimod har måneden været fyldt med bøger, med en tur til BogForum (som I kan læse om her), masser af bogkøb (book haul følger), samt hele to readathons, et hvor jeg selv var med som arrangør, og hvor jeg fik læst størstedelen af novembers bøger, og TomeTopple, som, på trods af store ambitioner, kun lige med nød og næppe blev gennemført.
Selvom jeg ikke fik læst ret meget i november, så fik jeg alligevel læst et par bøger til månedens læsetema, som var Dansk fantasy, og så fik jeg læst et par anmeldereksemplarer.
Samtidig blev november også måneden, hvor jeg rundede 300 følgere på Instagram, hvilket jeg er både glad og en smule overrasket over.
Og nu må det så være tid til at vise de få bøger jeg fik læst frem.

Som altid starter jeg med anmeldereksemplarerne. Her fik jeg læst 2. Der er godt nok 3 på billedet, men den første læste jeg under min flytning og glemte så alt om den, så den kommer med her.
Bøgerne er:

Victoria Aveyard: Kongens lænker (Red Queen 3)
Anmeldereksemplar fra Gyldendal. Anmeldt på bookeater.dk.
Serien er ajour. 

Lene Dybdahl: Blodbæst (Ovanienprofetierne 2)
Anmeldereksemplar fra Tellerup.
Serien er ajour. 

Nick Clausen: Mareridt & Myrekryb 3 - Syv uhyggelige historier.
Anmeldereksemplar fra Forlaget Facet. 

Jeg fik også læst 2 bøger til månedens læsetema.
Bøgerne er:

Lene Dybdahl: Blodbæst (Ovanienprofetierne 2)
Anmeldereksemplar fra Tellerup.
Serien er ajour. 

Malene Sølvsten: Ravnenes hvisken 2
Serien er ajour. 

Derudover fik jeg læst 3 tegneserier i november.
De er:

Jean Léturgie og Philippe Luguy: Balkis (Ridder Goodwill 15 1/2)

Mort Walker: Så er der dømt køkkentjeneste, Jens Fup! (Basserne 100 % 35)

Jean-Yves Ferri og Didier Conrad: Asterix i støvlelandet (Asterix 37)

Ialt fik jeg læst 4 bøger (hvoraf den ene reelt blev læst i slutseptember/startoktober) og 3 tegneserier. Heraf var 3 anmeldereksemplarer.
I december er læsetemaet Konger og dronninger, men da jeg er kommet temmelig meget bagud med anmeldereksemplarerne regner jeg med, at jeg fokuserer på dem. Heldigvis ved jeg, at et par stykker af anmeldereksemplarerne passer ind i læsetemaet, så det bliver ikke droppet helt. Og så har jeg et par bøger jeg har gemt specielt til december, som jeg håber på at få læst.

Hvordan har jeres læsemåned været? 

1 kommentar:

Piskeriset sagde ...

Hvor hyggeligt med tegneserier - det er godt nok længe siden, jeg har læst både Basserne og Asterix, men det kunne være hyggeligt med et gensyn :-)

Min læsemåned har ikke været specielt imponerende, men jeg håber, det bliver bedre i december, selvom det nok er optimistisk, da dagene er fyldt godt op med arrangementer.


Mvh.
Den lille Bogblog