fredag den 29. december 2017

FairyLoot #9

December måneds FairyLoot var ventet med længsel. Efter at have undværet boksen i et par måneder omkring min flytning, måtte jeg konstatere, at jeg savnede den månedlige spænding og glæde ved at modtage den, og jeg har derfor igen tegnet abonnement, så jeg fremover får en månedlig boks fyldt med bogglæde.
Selvom FairyLoot sendte boksen afsted tidligere end de plejer, måtte jeg desværre vente indtil jeg kom hjem fra juleferie på at åbne min boks. Den kom nemlig lige præcis dagen efter at jeg var taget afsted, og jeg måtte derfor væbne mig med tålmodighed en lille uge mere.
Månedens tema var Oh so Regal - et tema der iøvrigt passede perfekt ind i bloggens læsetema for december, Konger og dronninger - og udover at boksen ville indeholde en Funko Pop havde jeg absolut ingen idéer om indholdet.

Det første jeg så da jeg åbnede boksen var kortet med månedens tema, som igen er utrolig flot designet, og nok et af de flotteste der har været i boksene indtil nu. Da der, som altid, er spoilers på bagsiden, lod jeg det ligge med forsiden opad mens jeg pakkede ud.

Den første ting jeg fik øje på var en Funko Pop med Disneys Ariel. Den lille havfrue er en af mine yndlingstegnefilm, så jeg var vældig glad for at modtage netop Ariel i boksen.

Og Ariel passede perfekt sammen med boksens anden ting, et Exclusive Prince Candle med Prince Eric fra A Court of Candles. Lyset dufter faktisk af hav, og det skulle det også gerne, da der står det dufter af fersken, havgus og drivtømmer.

Det næste jeg fiskede op var en nøglering fra Fiction Tea Designs. Nøgleringen er designet specielt til FairyLoot og kan derfor ikke fås andre steder, og har teksten Books Rule! Perfekt til mig.

Næste officielle ting jeg fik fat i var en pung fra Miss Phi. Pungen er, ifølge spoilerkortet, en Exclusive Virtuoes & Fair Zip Pouch, og den prydes med et citat fra William Shakespeares No Fear. Citatet er: Virtuoes and Fair, Royal & Gracious.

Sidste officielle ting var en notesbog fra Stella´s Bookish Art. På for- og bagsiden er der et citat fra Victoria Aveyards Red Queen: To Look Powerful Is To Be Powerful. Farverne på notesbogen passer perfekt sammen med seriens forsider, og den er rigtig flot at se på.

Udover alle de ovennævnte goodies var der også to bonusting med: Et bogmærke med War Storm, sidste bind af Victoria Aveyards Red Queen-serie, som udkommer i 2018, og en chapter sampler fra Rosemarked af Livia Blackburne, som åbenbart er udkommet i år.

Og så var det endelig tid til at finde ud af hvilken bog der var med denne gang. Jeg havde absolut ingen idé om hvilken bog det kunne være, udover at bogen officielt først udkommer i januar 2018, så jeg glædede mig meget til at finde ud af det. Bogen viste sig at være Everless af Sara Holland, som jeg har hørt meget lidt om - med dog hørt om - og bogen lyder spændende.

Med bogen fulgte, som altid, en signed bookplate, et brev fra forfatteren, et FairyLoot-bogmærke, decembers FairyScoop og et hashtag til min reading buddy.

Som altid var det en gennemført boks. Yndlingstingene denne gang er Funko Pop´en og nøgleringen, men da alt er gennemtænkt og flot designet var der ingen af tingene der skuffede.
Jeg glæder mig allerede til januars boks, hvor temaet er Talk Faerie To Me. Jeg er ret sikker på jeg ved hvilken bog der følger med, og jeg håber jeg har ret, for det er nemlig en jeg virkelig gerne vil have fingrene i. Og så er jeg rigtig glad for temaet. Jeg kan nemlig rigtig godt lide feer.

Ingen kommentarer: