torsdag den 28. september 2017

Book Haul #9

Da jeg skal have pakket bøgerne ned til min snarlige flytning, får I her september måneds Book Haul lidt tidligere end sædvanligt.
En Book Haul, som er overraskende stor. Forstået på den måde, at en stor del af den består af overraskelspakker fra søde forlag. Nu kunne man jo fristes til at tro, at jeg har været tilbageholdende med bogkøbene i denne måned, netop på¨grund af min forestående flytning. Intet kunne dog være længere fra sandheden. Jeg købte nemlig en hel del bøger til årets Fantasyfestival, men da jeg tidligere har vist dem frem i indlægget om Fantasyfestivalen, er de ikke med i den ordinære Book Haul. Hvis I vil have genopfrisket hvilke bøger jeg havde med hjem fra festivalen kan I læse indlægget her.
Men nu til bøgerne.

Som altid starter jeg med anmeldereksemplarerne. Fra Turbine Forlaget modtog jeg ikke mindre end 3 overraskelsespakker i september, og der var virkelig gjort noget ud af dem, både med indpakningen og tilbehøret. Derudover modtog jeg et enkelt anmeldereksemplar via bookeater.dk fra Gyldendal, og så fik jeg tilsendt 2 pakker der i den grad var overraskelsespakker fra HarperCollins Nordic. Pakkerne skulle nemlig egentlig være sendt til en anden bogblogger, men endte i stedet hos mig, og jeg fik lov til at beholde bøgerne. 
Bøgerne er:

Stephanie Garber: Caraval (Caraval 1). Turbine Forlaget.

Maggie Stiefvater: Ravnedrengene (The Raven Cycle 1). Turbine Forlaget.

Tine Bruun: Englenes korridor. Turbine Forlaget.

Amy Ewing: Juvelen (The Lone City 1). Turbine Forlaget.

Victoria Aveyard: Kongens lænker (Red Queen 3). Forlaget Gyldendal.
Til anmeldelse på bookeater.dk.

Mary Kubica: Pretty Baby. HarperCollins Nordic.

S. D. Robertson: Tid til at sige farvel. HarperCollins Nordic.

I september modtog jeg også endelig august måneds FairyLoot-boks. I indlægget her kan I se hvad der var i boksen udover bogen, som var:

Lana Popovic: Wicked Like A Wildfire.

Som I måske husker, har jeg indført et bogkøbsstop på engelske bøger, som ikke er en del af serier jeg allerede ejer. Om jeg har brudt det eller ej, kan jeg ikke blive helt enig med mig selv om. Bøgerne var nemlig næsten gratis - jeg endte med at måtte af med 18 kr. - fordi jeg byttede nogle af de bøger jeg ikke ville have mere i Bogormen i Esbjerg. Og 2 af dem tilhører faktisk en serie jeg allerede ejer, så hvis de 18 kr. er for dem, og resten var gratis, så har jeg jo ikke brugt penge på nye engelske bøger - vel?
Ligegyldigt hvad, så er bøgerne:

Ben Aaronovitch: Rivers of London (Peter Grant 1)

Raymond E. Feist: Krondor the Betrayal (The Riftwar Legacy 1)

Raymond E. Feist: Krondor the Assassins (The Riftwar Legacy 2)

Karen Miller: The Innocent Mage (Kingmaker Kingbreaker 1)

Jennifer Crusie, Eileen Dreyer og Anne Stuart: The Unfortunate Miss Fortunes.

Ialt, og uden megahaulen fra Fantasyfestivalen, flyttede 13 bøger ind i perioden 3. september til 28. september. Af dem var 7 anmeldereksemplarer/overraskelsespakker, 1 FairyLoot-bog, og 5 delvis byttebøger på engelsk.
Jeg ville ønske jeg kunne sige, at næste måneds Book Haul ville være på samme niveau, eller mindre, men jeg ved allerede nu, at jeg laver et opsamlingskøb på seriefortsættelser i starten af oktober, da jeg har undladt at købe bøger der skulle sendes til mig i september, for at undgå at pakkerne forsvandt mellem de to adresser. Samtidig udkommer der en del bøger jeg bare må eje i oktober, så jeg er ikke i tvivl om, at også næste måneds Book Haul bliver stor. Og det samme gør novembers, hovedsageligt på grund af BogForum.

Har I fået nye bøger i september? Og skal I også til BogForum i år? 

2 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Jeg købte en enkelt tegneserie, men ellers er planen først at købe bøger igen til november/december. Glæder mig i øvrigt til at høre, hvad du synes om Raymond E. Feist :-)


Mvh.
Den lille Bogblog

Kirsten Bloch sagde ...

@Piskeriset. Fornuftigt.
Jeg har i hvert fald elsket hans andre Riftwar-bøger, så chancen for at jeg kan lide dem er stor:)