mandag den 29. juni 2015

Instinct

Instinct er 6. bind af Sherrilyn Kenyons fantasyserie Chronicles of Nick.

Nicks far er død og Nick har arvet alle Malachai-kræfterne. Han har dog bestemt ikke lært at styre dem endnu, og hver gang han bruger dem er der en risiko for at han bliver til den Malachai som vil forandre fremtiden til et postapokalyptisk mareridt fyldt med blod og død.
Men der er andre der ønsker at Nick følger sin skæbne, og en plan er under udfoldelse som skal forvandle en ny Malachai. Nogle af Nicks generaler er nemlig ikke tilfredse med Nicks manglende blodtørst, og ved hjælp af forræderi og farlige alliancer bliver en af generalerne sat fri på jorden. Kort efter mister vennen Caleb sine dæmoniske kræfter og bliver samtidig ramt af en mystisk sygdom. Vejret forandrer sig, og en frygtelig storm rammer byen. En storm, som gør de forskellige varvæsener vanvittige og som bringer en regn af blod med sig. Samtidig bliver hans mor overfaldet og bortført. Nick må finde ud af hvem han kan stole på, og lære at bruge sine kræfter hvis han skal overleve. Kan Nick endnu en gang undgå sin skæbne? Og hvilken hemmelighed gemmer hans mors blod på?

Endnu et spændende actionfyldt bind i serien som hurtigt er blevet en af mine yndlingsserier. Bogens univers er fantastisk levende og gennemført, og stort set alle personer har en hemmelig dagsorden, hvilket gør at bogens handling er dejlig uforudsigelig og holder læseren fanget til allersidste side. Samtidig gør Nicks sarkastiske bemærkninger og livssyn at bogen indeholder en god portion humor, så man skiftevis gyser af skræk og skriger af grin. Bogen og serien kan absolut anbefales. Jeg venter allerede i spænding på næste bind.

Se også forfatterens hjemmeside.

Ingen kommentarer: