onsdag den 22. oktober 2014

Alliancen

Alliancen er 2. bind af Mark Frosts fantasytrilogi Paladin-profetien.

Efter opgøret med Ridderne og Lyle er der faldet lidt mere ro over livet på Centeret. Will og hans venner forsøger stadig at opklare mysteriet om Ridderne og deres tilknytning til Centeret, men det er ikke nemt, for alle oplysninger om Ridderne er blevet slettet fra Centerets bibliotek.
Det lykkes dem dog at finde et gammelt fotografi, og med det dukker der nogle uhyggelige perspektiver op. For på billedet er Hobbes, en af de sorte mænd som har jagtet Will og hans familie, og som står i nær forbindelse med dæmonerne fra Den Anden Side.
Will og hans venner beslutter sig for at blive på Centeret sommeren over for at jagte spor, og snart går det op for dem, at Centeret gemmer på flere hemmeligheder end Ridderne og Paladin-profetien. Hemmeligheder, som kan slå dem ihjel. For hvem kan de egentlig stole på? Og hvilken forbindelse er der mellem Wills familie, den lokale milliardær, de sorte mænd og Centeret?

Ligeså spændende som første bind af trilogien og fyldt med hæsblæsende action. Bogen er umulig at slippe og blander gys, fantastiske væsener, videnskab og overnaturlige evner på en rigtig god og anderledes måde. Jeg glæder mig allerede til bind 3 udkommer, og kan næsten ikke vente på at komme til at læse afslutningen på Wills historie. Bogen og serien kan varmt anbefales.

Se også forfatterens hjemmeside.

Ingen kommentarer: