fredag den 6. juni 2014

Heksekunst

Heksekunst er 5. bind af Pernille Eybyes serie Blodets bånd.

Mens Zan fortsætter sine eksperimenter med hyænedrengene og forvandler flere til vampyrer, forsøger Kassie stadig at finde ud af hvem hun var, og hvilket liv hun levede som vampyrjægeren Helena.
Kassie søger hjælp hos Liliana, og lærer mere og mere om sin fortid. Og snart begynder hun at finde ud af, hvorfor Leos øjne virker så bekendte.
Imens træner Leo hos Liliana for at lære at styre sine kræfter. Men i takt med at han får mere styr på magien mister han mere og mere magten over følgesvenden. Han begynder at lide af blackouts og får flere mærkelige drømme. Samtidig forsøger Anastasia at lære ham at dræbe vampyrer. Men det er ikke let.
Viking kæmper stadig for at overleve i kamparenaen, og lærer gennem Archer mere om Kassies fortid. Han lærer også mere om Junior, Archers søn, som har sine helt egne planer, og møder Juniors kæreste, heksen Lilja.
Da Kassie modtager en gave finder hun ud af, at Viking stadig er i live. Men hvem har givet hende gaven? Det bliver sværere og sværere at finde ud af hvem hun kan stole på. Og et enkelt fejltrin kan koste hende, og Leo livet.

Endnu en spændende action-pakket bog i serien. Masser af gys, kærlighed, spænding og magi, og en handling som er fuld af twists og cliffhangers. Bogen umulig at slippe. Læs den, læs den.

Ingen kommentarer: