lørdag den 19. maj 2012

Infinity

Infinity er 1. bind i fantasyserien Chronicles of Nick af Sherrilyn Kenyon.

Nick Gautier er 14 år og er sikker på han ved alt hvad der er at vide om verdenen. Han bor sammen med sin mor, som er stripper, i New Orleans´ slum. Nicks far er i fængsel for mord, og Nick og hans mor har ikke mange penge. Alligevel går Nick i en dyr privatskole, da han har fået et legat. Men det er ikke let at være fattig i en skole fyldt med rige snobber.
Da Nick bliver suspenderet fra skolen i en uge bliver det starten på en række begivenheder som ændrer hans liv. Først bliver Nick skudt af sine "venner", kun for at blive reddet af den stenrige og excentriske Kyrian, som betaler hans hospitalsophold og tilbyder ham et job, og så forvandler skolens football-hold sig til zombier som alle er ude efter Nick. Samtidig er der den mystiske Acheron som har mærkelige kræfter, zombiejægere, de mystiske Dark-Hunters, Nekoda, den rige og populære pige som Nick er halv-forelsket i, og Nicks pludselige popularitet i skolen at slås med. For slet ikke at tale om de kræfter Nick selv pludselig har. Kræfter, som fører tilbage til hans fars familie, og som måske fik hans far til at blive morder.
Det er slet ikke nemt at være Nick. Kan han overleve high school og stoppe zombierne - og kan han gøre det uden hans mor finder ud af det?

Spændende, morsom og anderledes fantasybog. Jeg er hooked - kan slet ikke vente på at læse resten af serien! Elsker du Buffy the Vampire Slayer og Cassandra Clares Dødens Instrumenter så er denne bog lige noget for dig. Læs den, læs den!
Læs mere om forfatteren og serien på hendes hjemmeside.

Ingen kommentarer: