fredag den 23. februar 2018

FairyLoot #11

Solen skinner, det er fredag, og månedens FairyLoot er landet. Kan man andet end at være glad? Også selvom jeg skal på arbejde imorgen, og vinduerne trænger til at blive pudset.
Selvom jeg var 100% sikker på, hvilken bog der var med denne gang, så glædede jeg mig, som altid, til at se, hvordan FairyLoot fortolkede temaet Twisted Tales. Et tema, som i den grad lagde op til eventyr og uhygge, á la Brødrene Grimm. Og jeg skal love for, at FairyLoot leverede.

Som altid var det første, jeg så, kortet med månedens tema, og spoilers på bagsiden. Kortet emmer virkelig af eventyr, og jeg synes det hører til blandt de flotteste af deres kort rent designmæssigt.

Den første ting jeg fik fat i, var dette flotte krus, fyldt med detaljer og henvisninger til kendte eventyr. Jeg elsker boglige krus, og det her hører til blandt de flotteste jeg har. Det er designet af Aunjuli Art, og er et eksklusivt designet Grimm Tales Mug.

Det næste jeg fik fat i var disse sokker, designet af FairyLoot, og inspireret af Hans og Grethe. Sokkerne er sorte og lilla, med små heksehatte og peberkagehuse, og bærer navnet The Witch and the Ginger Bread House.

Det næste jeg fik fat i var et lys. Det er designet af Wick and Fable, og er et eksklusivt Hinterland lys, inspireret af månedens bog. Månedens forfatter har også haft en finger med i spillet omkring duften, som er Oakmoss and Tea Leaves. Jeg kan godt nok ikke helt fornemme teen, men mosset trænger fint igennem.

Derefter fik jeg fat i noget, som FairyLoot mig bekendt ikke har haft med før, nemlig badesalt, lavet af Little Heart. Badesaltet hedder Poisonous Apples, og er inspireret af eventyret om Snehvide. Det skulle dufte af æbler, men jeg har ikke et badekar, så jeg får nok næppe fundet ud af om det passer.

Sidste ting var dette flotte træbogmærke, designet af Ink and Wonder, og inspireret af eventyret om Rødhætte. Bogmærket har titlen Little Red Riding Hood Woodmark, og selvom jeg aldrig bruger træbogmærker af frygt for at knække dem, så er det flot at se på. 

Sidst, men ikke mindst, pakkede jeg månedens bog ud. Selvom jeg havde gættet rigtigt, hvad der også betyder, at jeg nu har to eksemplarer af den samme bog, så var jeg stadig rigtig glad for bogen. Den har nemlig det britiske cover, og så er den signeret! Så selvom jeg egentlig bedre kan lide det amerikanske cover, så gør det ikke så meget, fordi jeg også har den danske udgave af bogen, som har det amerikanske cover. Bogen er The Hazel Wood af Melissa Albert, og jeg glæder mig rigtig meget til at læse den.

Med bogen fulgte, som altid, et brev fra forfatteren, månedens FairyLoot-bogmærke og FairyScoop, samt et kort med et hashtag til min reading buddy.

Den her boks er uden tvivl en af de mest gennemførte jeg har modtaget. Jeg elskede kruset og træbogmærket, og selvom jeg næppe får brug for badesaltet, så syntes jeg det var sjovt at de prøvede noget nyt. At bogen denne gang er direkte signeret af forfatteren giver også boksen et par ekstra point.
Jeg glæder mig allerede til næste måneds boks, som også markerer FairyLoots 2-års jubilæum. Martstemaet er Memorable Moments, og jeg er, for en gangs skyld, fuldstændig på bar bund, i forhold til hvilken bog der følger med.

Ingen kommentarer: